Carnaval 2021

El carnaval de Vilanova presenta el cartell d'una edició confinada i per viure-la a casa

La programació d'aquest any busca interactuar amb els vilanovins i vilanovines a través de les xarxes i proposant gaudir del carnaval des de casa

El carnaval de Vilanova presenta el cartels d'una edició confinada per viure-la a casa. Ajuntament de Vilanova

El carnaval de Vilanova presenta el cartels d'una edició confinada per viure-la a casa. Ajuntament de Vilanova

L'organització del Carnaval de Vilanova i la Geltrú ha traslladat la festa a les xarxes socials, descartant fer cap acte al carrer per evitar aglomeracions. I la presentació del cartell i el programa ha estat la primera cita del carnaval amb les xarxes. L'Ajuntament i la FAC (Federació d'Associacions pel Carnaval) han presentat aquest diumenge un carnaval totalment confinat, però que "celebrarà" tots els actes tradicionals amb alternatives virtuals. L'Arrivo del Carnestoltes i l'Enterro s'emetran a través de les xarxes socials i la televisió municipal. I les mateixes plataformes serviran per mostrar els Coros d'en Carnestoltes que gravaran les entitats. Igualment, el tradicional Concurs de Banderers es manté, tot i que es gravarà prèviament a l'Espai del Far amb totes les restriccions.

Els organitzadors han admès que la idiosincràsia del Carnaval de Vilanova i la Geltrú és difícilment compatible amb les restriccions derivades de la covid-19, ja que no estan permeses les celebracions en grans grups de gent ni les festes nocturnes. Per aquest motiu, han demanat als vilanovins que mantinguin l'esperit del Carnaval preservant en tot moment la seguretat sanitària.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!