Festival de música

Zoo, Oques Grasses, Celtas Cortos i Ciudad Jara, caps de cartell de les Barraques de Sitges

Lildami, Doctor Prats i Suu, altres noms destacats de la programació

ACN/ Gemma Sánchez Sitges 17-03-2021 12:46 Lectures 3484

El retorn de les Barraques de Sitges l'encapçalaran Zoo, Oques Grasses, Celtas Cortos i Ciudad Jara, entre altres artistes de primera fila del panorama català i espanyol. Aquest dimecres l'organització ha fet públic el cartell d'una edició que també compta amb Lildami, Doctor Prats i Suu. Són els noms principals d'un festival que abandona el tradicional format gratuït i obert a peu de sorra de la platja de la Fragata, per passar a un recinte tancat amb entrada de pagament. Un canvi que els impulsors de les Barraques atribueixen a les mesures de seguretat sanitària per poder garantir el control de l'aforament, mentre apunten que el pagament d'entrades és necessari per la viabilitat de la programació.

Les Barraques de Sitges se celebraran del 12 al 16 d'agost, ampliant així de tres a cinc la durada habitual del festival. A banda dels artistes capdavanters, la programació també compta amb Mafalda, La Fúmiga, Smoking Souls, l'Orquestra Di-versiones, El Diluvi, Jazzwoman, Sense Salt i Meritxell Neddermann. El cartell el completen les formacions locals K-Liu, Ninot i el DP Tronkes de Felipa.

Bona part del cartell manté la proposta anunciada per l'edició 2020, quan es van suspendre els concerts degut a la situació de la pandèmia de la covid-19. Un dels noms anunciats en aquell moment i que ha caigut de la programació és Miki Núñez.

L'organització apunta que properament anunciarà l'obertura de la venda d'entrades, així com la distribució dels artistes per dies.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No