Taller de cinema

Joves de Sant Pere de Ribes plasmen les preocupacions per la pandèmia en els seus curtmetratges

Dues pel·lícules, una rodada a Ribes i l’altra, a les Roquetes, formen part de la Mostra de Curtmetratges Joves

Redacció Sant Pere de Ribes 24-03-2021 16:41 Lectures 1102
Joves de Sant Pere de Ribes plasmen les preocupacions per la pandèmia en els seus curtmetratges. Ajt Sant Pere de Ribes

Joves de Sant Pere de Ribes plasmen les preocupacions per la pandèmia en els seus curtmetratges. Ajt Sant Pere de Ribes

La Mostra de Curtmetratges Joves va projectar dues pel·lícules rodades per joves del municipi, una a Ribes i l’altra a les Roquetes, el passat dissabte, 20 de març, al Cinema de Ribes. Els curts es van rodar el juliol passat, com a activitat del Taller de Cinema programat per l’Espai Jove. La programació incloïa activitats formatives i de lleure adreçades a joves, prioritzant la franja d’edat de 12 a 18 anys.

La projecció va comptar amb la presència de molts dels joves que van participar en el curs, així com familiars i amics. També hi van prendre part l’alcaldessa, Abigail Garrido, i el regidor de Cultura de les Roquetes i Joventut, Adrià Solà, que van adreçar unes paraules d’agraïment a la feina feta pels i les joves participants en el taller i van animar a seguir treballant per fomentar expressions artístiques entre el jovent. També hi van intervenir els nois i noies participants en el taller, així com els seus formadors. En acabar l’acte, es va lliurar un DVD amb els curtmetratges a cada participant i es va poder visualitzar un petit tràiler del making off de les diferents pel·lícules.

La Mostra de Curtmetratges es va celebrar el dissabte, 20 de març, després que prèviament s’hagués d’ajornar a causa de la pandèmia. De fet, les pel·lícules es van rodar en un moment difícil, amb un jovent amb moltes preguntes i preocupacions davant la situació viscuda, però amb ganes de treure tot el que havia passat.

El Servei de Joventut impulsa formacions i tallers relacionats amb l’art com a eina d’expressió i emancipació per als joves i les joves de Sant Pere de Ribes. En aquests moments, s’està duent a terme un taller de teatre i a partir del 20 de maig se’n farà un de rima. L’Espai Jove acull, a més, la secció d’activitats puntuals Per fi divendres, en el marc de la qual es farà una xerrada sobre feminisme islàmic, a càrrec de Sabiha Belm, aquest divendres, 26 de març, de 18h a 20h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No