Fotografia

Susana López i Joan Ferrer guanyadors del concurs "A peu d'obra"

Lliurament dels premis del 1r Concurs de Fotografia de l'Alt Penedès-Garraf organitzat per la Delegació del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona

Susana López i Joan Ferrer guanyadors del concurs

Susana López i Joan Ferrer guanyadors del concurs "A peu d'obra" . Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Delegació de la CAATEEB ha convocat el 1r Concurs de Fotografia "A peu d'obra", amb la finalitat de promoure l'observació de l'arquitectura i la construcció amb imatges relacionades amb el sector a través de la càmera, tant d'intervencions realitzades en edificis existents com de nova construcció, i tant des del punt de vista tècnic, com artístic.

Han participat al concurs una cinquantena de fotografies de diferents autors, el jurat es va reunir el 19 de febrer passat, amb la composició següent:

- Carles Castro, representant d'Eix Diari
- Roser Ferrer, representant de La Fura
- Gerard Redó Gómez, col·legiat de la Delegació de l'Alt Penedès-Garraf
- Isaac Martínez, membre de la comissió territorial de la Delegació

Després d'una intensa deliberació, a conseqüència de la qualitat de les obres presentades van decidir atorgar els premis als guanyadors següents:

- 1r Premi: Susana López Martín, col·legiada 8024,que va rebre un premi de 300 €

- 2n premi: Joan Ferrer Amell, col·legiat 10852, amb un premi de 200 €

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local