Clown

El vilanoví Guillem Albà renova l'esperit de 'Marabunta' en el seu nou espectacle 'Jaleiu' al Teatre Victòria

L’artista combinarà les funcions amb l’estrena del seu primer late show a TV3, 'Celebrem!'

ACN Vilanova i la Geltrú 07-04-2021 16:13 Lectures 2128
Fotografia promocional del nou espectacle de Guillem Albà i la Marabunta, 'Jaleiu'. ACN

Fotografia promocional del nou espectacle de Guillem Albà i la Marabunta, 'Jaleiu'. ACN

El clown vilanoví Guillem Albà estrenarà el 27 d'abril a Barcelona 'Jaleiu', una continuació de l'èxit 'Marabunta' al costat dels mateixos músics amb què ha girat des del 2013. 'Jaleiu' aterrarà al Teatre Victòria fins el 18 de maig, després d'haver-se estrenat al festival Temporada Alta. Conserva la mateixa ambició de divertir el públic amb una combinació de la figura del pallasso contemporani i la música en directe, fent de l'escenari una festa plena d'humor i de ritme. L'espectacle també compta amb Ariadna Peya, que s’ha encarregat del moviment. L'arribada de l'espectacle a Barcelona coincideix amb l’estrena del late show d'Albà a TV3, 'Celebrem!' i la pròrroga de l'adaptació de 'Canto jo i la muntanya balla' al Teatre Biblioteca de Catalunya.

Després de 7 anys de gira amb l’èxit 'Marabunta', Guillem Albà presenta 'Jaleiu', un nou show que manté l’esperit d'aquest darrer espectacle i converteix l’escenari en una gran festa plena d’humor i ritme.

La proposta combina números de pallasso, improvisació i jocs amb el públic amb diferents estils musicals que interpretaran en directe els sis músics de La Marabunta, formada per Edgar Gómez, Àlvar Monfort, Albert Comaleras, Martí Soler, Luisma Villegas i Irene Garcés.

L’espectacle repetirà el mateix format que el seu show predecessor, però incorporarà alguns canvis com més participació amb el públic, respectant totes les mesures de seguretat, una posada en escena millorada, i més interacció i protagonisme de la banda de músics a escena.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No