Teatre

El Círcol Catòlic presenta el cartell del PlaTea Jove

Joan Gibert Vilanova i la Geltrú 14-04-2021 14:38 Lectures 404
Presentació del cartell del Teatre Jove (TJ). Eix

Presentació del cartell del Teatre Jove (TJ). Eix

El Círcol Catòlic va presentar el cartell del cicle PlaTea Jove  i la programació teatral del pròxims mesos. A l'acte hi van assistir la presidenta del Círcol Catòlic Judit Llaó i l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, que van estar acompanyats per Edu Roig impulsor del cicle i el regidor de Joventut Adrià Guevara.

L’acte va començar amb un tast del grup jove de teatre i seguidament es va projectar un vídeo en el que es presentava la programació.

Judit Llaó va dir que la intenció d’aquest cicle és "obrir el teatre a la gent jove" i Olga Arnau va recalcar que "avui estem creant un viver de teatre. Des de l’Ajuntament ajudarem en lo possible".

Tot seguit Edu Roig va fer la presentació del calendari de les obres: El 25 d’abril, "Perquè els tauros", 16 de maig "L’última trinxera", 6 de juny "36 preguntes que faran que t’enamoris", 19 de setembre "Carrer de Txernóbil" i 17 d’octubre "Bruna el musical". Totes les obres es faran al Teatre Círcol Catòlic. Els preus i la venda d’entrades es poden consultar a la web del Catòlic.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No