Festival de música

El Vida confirma l'edició d'aquest estiu amb les actuacions Vetusta Morla, Love of Lesbian i Nathy Peluso com a reclam

El festival s'escuda en els bons resultats del concert pilot per oferir actuacions sense distància l'1, 2 i 3 de juliol

ACN Vilanova i la Geltrú 06-05-2021 11:20 Lectures 3543
Públic fent-se fotos al festival Vida, el 4 de juliol del 2019. ACN

Públic fent-se fotos al festival Vida, el 4 de juliol del 2019. ACN

Amb els resultats del concert al Palau Sant Jordi a la mà, el Vida ha confirmat aquest dijous que celebrarà l'edició d'aquest estiu els dies 1, 2 i 3 de juliol. El festival garanteix que implementarà les mesures recomanades pels experts, però sense distància de seguretat entre els assistents. El certamen continua treballant amb els científics de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses amb l'objectiu d'obrir portes a la Masia d'en Cabanyes a artistes com Love of Lesbian, Nathy Peluso, Hinds i Joe Crepúsculo. Aquests noms s'afegeixen als ja confirmats Vetusta Morla, Stay Homas, Sen Senra, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Maria Arnal i Marcel Bagés i Ferran Palau, entre d'altres.

El cartell es completarà amb la programació d’electrònica dins el marc del Vida Club i la programació a La Daurada Beach Club, que s'anunciaran properament.

Vetusta Morla serà el cap de cartell del Vida el dijous, un dia en què també actuaran al festival noms com Hinds, Rigoberta Bandini, Joe Crepúsculo i The New Raemon & Paula Bonet, entre d'altres.

Divendres serà el torn de Nathy Peluso, Stay Homas, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau, Pau Vallvé, Ladilla Rusa, Mazoni o Meritxell Neddermann. Finalment, els Love of Lesbian protagonitzaran la gran actuació del dissabte, juntament amb noms com Sen Senra, Clara Peya, Maria José Llergo, Mujeres, Núria Graham, El Petit de Cal Eril o Enric Montefusco.

El festival ha assegurat en un comunicat que volia mantenir el cartell internacional anunciat l'any passat del Vida 2021, però els grups i artistes han fet arribar les dificultats d'iniciar gires aquest estiu. Per aquest motiu, s'ha acordat que passaran a formar part de la programació del festival el 2022, que anunciaran la setmana del 5 de juliol.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa