Conte infantil

Un conte acosta la Policia Local als més menuts de Vilafranca

En el conte es viu una situació que es resol favorablement amb l'ajuda de la policia i on hi són presents els personatges del gall Tomasot i la gallina Ballarica

Un conte acosta la Policia Local als més menuts de Vilafranca. EIX

Un conte acosta la Policia Local als més menuts de Vilafranca. EIX

El proper dimecres 9 de juny  la Policia Local de Vilafranca farà el taller d’educació viària “La policia, els meus amics” als dos grups de P-3 i P-3 de l’escola Cristòfor Mestre.

Dins el programa d’educació per a la mobilitat segura “La Policia Local a les escoles”, s'ofereix l'activitat: “La policia, els meus amics” per a l’alumnat de P-3 d'educació infantil, en què s’explica el conte El dia que em vaig perdre, seguit d'un taller on els infants podran practicar com creuar en un pas regulat amb semàfor sempre acompanyat i distingint les conductes de risc de les que no ho són.

En el conte, que es desenvolupa a Vilafranca, es viu una situació que es resol favorablement amb l'ajuda de la policia i on hi són presents els personatges del gall Tomasot i la gallina Ballarica, molt coneguts pels infants vilafranquins. L'objectiu és acostar la figura de l’agent de policia als més petits per prendre consciència de la seva tasca i evitar possibles temors o reticències, que vegin al policia com una persona propera que fa feina per garantir la seguretat de tota la població en les seves diferents funcions: prevenció, regulació del trànsit i servei públic en general.

La idea del conte va sorgir en detectar que alguns pares i mares fan servir la figura de la policia per renyar als seus fills, generant en els més menuts pors infundades.

El conte, amb el títol El dia que em vaig perdre, amb textos de Begoña Martínez  i Roser Rojas,  il·lustracions de Joan Ramon Buisan, ha estat editat per l'Ajuntament per poder regalar-lo als alumnes en finalitzar el taller i que d'aquesta manera els més petits puguin gaudir del conte amb tota la família.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!