House - Electronic

El vendrellenc Dj Serez vol donar a conèixer encants culturals a través de la música electrònica

Sergi Pallàs retransmetrà 'streaming fusion' una gravació amb música electrònica al Castell de la Santa Creu de Calafell

Redacció Calafell 10-06-2021 10:33 Lectures 270
El vendrellenc Dj Serez vol donar a conèixer encants culturals a través de la música electrònica. EIX

El vendrellenc Dj Serez vol donar a conèixer encants culturals a través de la música electrònica. EIX

El vendrellenc Sergi Pallàs, sota el nom artístic de Dj Serez, amb 17 anys és DJ, productor musical i filmmaker i ja ha realitzat més de 30 obres audiovisuals i 5 tracks originals. Els seus estils musicals són Tech-House i Electronic Dance Music (EDM). Aquest últim any, Dj Serez ha estat punxant a casa, practicant i realitzant directes per les seves xarxes socials. Arran d’això, el 7 d’abril del 2021 va llençar el seu cinquè track nomenat House Sensation amb Addicting Records. El jove, amb l’objectiu de fer-se conèixer i connectar encara més amb el públic, es va proposar sortir al carrer el passat 27 de maig i fer una gravació amb música electrònica streaming fusion al Castell de la Santa Creu de Calafell. Actualment, està en procés d’edició i el pròxim 24 de juny a partir de les 16h es retransmetrà per streaming en les plataformes YouTube i Twitch.

El principal propòsit de fer un concert de música electrònica al Castell de la Santa Creu de Calafell, és per “donar a conèixer encants culturals a través de la música electrònica”, ha explicat a l’Eix Diari Dj Serez. Amb el gran suport de la seva mare (Dj Enka) ha lluitat per entrar en el món de la producció audiovisual. La Dj reconeguda a Calafell per punxar música a Disco Vip’s Calafell durant sis anys, va ser la responsable de sol·licitar i aconseguir els permisos per dur a terme el projecte nomenat streaming fusion. Dj Serez, ha afirmat a l’Eix Diari, que “el nom de l’esdeveniment prové de fusionar el patrimoni cultural a través de la música electrònica. La paraula stream més fusion fa referència a una bona combinació per transmetre al públic les nostres cançons”.

Dj Serez i Dj Enka, per tal que streaming fusion fos un esdeveniment més íntegre i enriquidor, els hi van suggerir la participació a tres artistes que sempre han estat donant-los suport. “Amb l’objectiu que al streaming hi hagués més contingut i altres músics, vam proposar als artistes, amics i companys Marsal Ventura, Adrià Ortega i John Sales que s’uniren a nosaltres i féssim un esdeveniment junts. La idea els hi va agradar molt” ha dit Dj Serez a l’Eix Diari.

El passat 27 de maig van fer la gravació al Castell de la Santa Creu de Calafell. Des de les 11h a les 16h van gestionar-ho tot, van comptar amb un equip tècnic professional especialitzat en gravació, amb drons i càmeres professionals i a les 16h va començar la gravació del concert fins a les 22h aproximadament. Dj Serez, ha declarat a l’Eix Diari que “tinc el rol de Dj, director, promotor, realitzador i també faig el muntatge de la música i l’edició dels vídeos”.

El pròxim 24 de juny a partir de les 16h es retransmetrà per streaming en les plataformes YouTube i Twitch. Punxaran 45 minuts cada artista i l’esdeveniment en total tindrà una duració de 4h i mitja aproximadament. Van estudiar que fos en directe, però van trobar més viable fer un streaming. Dj Serez, ha compartit a l’Eix Diari que “ara que les restriccions de la pandèmia estan més relaxades havíem pensat fer-ho en directe, però hi havia obstacles que han fet que no fos viable i creiem que d’aquesta manera arribarem a moltes persones. Així que hem optat per l’opció de post produir-ho tot i també és una manera diferent d’aprendre molt”.

El vendrellenc Dj Serez, ha destacat que els seus propòsits són “aprendre molt a com s’organitzen aquests tipus d’esdeveniments i guanyar experiència i coneixements en el món de la producció audiovisual. M’agradaria cara un futur portar aquest projecte a altres patrimonis culturals, amb més artistes, ja que ha sigut un gran descobriment”.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa