Fundación Juan March

Laura Farré Rozada exhaureix totes les entrades a Madrid

La pianista i matemàtica vilanovina fa 'Sold Out' en els seus dos concerts a la Fundación Juan March

Laura Farré Rozada exhaureix totes les entrades a Madrid. EIX

Laura Farré Rozada exhaureix totes les entrades a Madrid. EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La pianista i matemàtica vilanovina fa Sold Out en els seus dos concerts a la Fundación Juan March, a Madrid. "T'estimem Laura Farré". Aquest era el títol de la crítica firmada per Jaume Radigales el 17 de setembre al diari ARA amb motiu del concert de la pianista i matemàtica vilanovina al Palau de la Música Catalana dins del cicle Petit Palau Cambra. Un titular molt elogiós que donava pas a una excel·lent crítica de l'actuació de Farré Rozada aquella nit a Barcelona.

Ara, Laura Farré Rozada acaba de donar dos concerts amb molt bona resposta del públic a Madrid, on va interpretar el seu nou disc "Nimbus". Va ser durant el pont de Tots Sants, els dies 31 d'octubre i 1 de novembre a la Fundación Juan March. La sala d'unes 300 butaques es va omplir els dos dies. El concert també es va poder seguir en directe per streaming, amb els comentaris d'Eva Sandoval del programa Café Zimmermann de Radio Clásica. El públic va premiar la pianista vilanovina amb llargues ovacions al final de cada actuació. Especialment elogiada va ser la seva interpretació de les tres peces que conformen Gaspard de la nuit de Maurice Ravel.

El primer dels dos concerts es pot escoltar a la plataforma Canal March de la Fundación Juan March:

https://canal.march.es/es/coleccion/laura-farre-rozada-38018

El divendres dia 29 d'octubre, Farré Rozada també va ser entrevistada i va actuar en directe en el programa "Sinfonía de la mañana" de Radio Clásica, dirigit i presentat per Martín Llade, en el qual Laura Farré Rozada hi col·labora mensualment amb un espai sobre música i matemàtiques.

https://www.rtve.es/play/videos/sinfonia-de-la-manana/actuacion-laura-farre/6165101/

Després de guanyar el Premi Talent Cambra 2021, la gira de "Nimbus" farà nova parada a Euskadi. El 18 de gener de l'any vinent, Laura Farré Rozada actuarà a la Vital Fundazioa de Vitoria-Gasteiz.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local