Bona nit, Lluna; Els meus primers haikús

Autor/a: Núria Albertí Il·lustrador/a: Mercè Galí Infantil

Editorial El Cep i la Nansa
Per als més petits
Castellà

L'editorial vilanovina El Cep i la Nansa inicia la col·lecció de poesia Olívia amb dos títols de Núria Albertí il·lustrats per Mercè Galí.

Portada del llibre Bona nit, Lluna; Els meus primers haikús

Marta Luna / ClijCat / AMIC

Cap de les dues autores és nova en el territori de la poesia: Albertí té molts títols d'obra poètica publicats en editorials diverses, i Galí ha il·lustrat textos de Lola Casas, Miquel Desclot, Joana Raspall...

L'editorial defineix la col·lecció dient que està formada per «llibres sensibles i poètics per als més petits». I aquesta és realment la sensació: cartró, puntes arrodonides, colors sense excessos ni estridències...

I els poemes. Els meus primers haikús recull set composicions d'aquest format, de temes diversos, que es mouen entre l'endevinalla, la descoberta, la sorpresa, la broma... Les il·lustracions són magnífiques, perquè ajuden a la interpretació dels poemes amb detalls augmentats que en clarifiquen el sentit.

Bona nit, Lluna recull també set poemes que tenen com a centre la nit, la lluna, la son... acompanyats d'il·lustracions suggeridores que contenen tanta poesia com els textos.

Poemes per escoltar, per llegir i rellegir, per dir de memòria, per mirar i remirar. Magnífics.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.