El blau virginal

Tracy Chevalier Narrativa català

Editorial La Magrana
Les Ales Esteses, núm. 157
Català
264 pàgines
18 euros

Aquesta novel·la ens parla de dues dones lligades per una herència ancestral i separades per quatre segles de diferència. Turner decideix investigar quin passat amaga el cognom de Tournier. De lectura recomanable.

Portada del llibre El blau virginal

Sinopsis

Aquesta és la història de dues dones, Ella i Isabelle, que neixen amb quatre segles de diferència però que estan lligades per una herència ancestral. En un intent de fer possible per tirar endavant en la petita comunitat de Lisle-sur-Tarn, Ella Turner es canvia el cognom pel de Tournier. Però és en va i la sort no sembla posar-se-li de cara. Sola al món, Ella decideix investigar quin passat amaga el cognom de Tournier. La recerca la duu fins al personatge d'Isabelle du Moulin.

Isabelle, a qui tothom coneixia com a "La Rousse" pel color viu dels seus cabells, vivia turmentada i injuriada per la gent del poble, que l’acusava de bruixeria. Quan Isabelle va quedar-se embarassada es va veure obligada a casar-se amb una família de classe alta: els Tournier. Ella s’obsessiona per les coincidències que troba amb el passat i hi sommia de manera recurrent. I un matí, en llevar-se, descobreix que, inexplicablement, el cabell se li està tornant vermell…

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.