Llums i ombres del temps. Abecedari coral

Proposta de Brull Carreras Narrativa català

Editorial El Cep i la Nansa
Català
143 pàgines

El pintor Brull Carreras va convocar a més de quaranta participants, de dedicació i de vocació diverses, per donar la seva particular visió sobre el temps. Un llibre insòlit, agosarat, una aposta arriscada, però també un goig pels sentits.

Portada del llibre Llums i ombres del temps. Abecedari coral

Sinopsis

El llibre que s'estructura en tres apartats( abraça de l'alfa a la omega), dóna veu a la prosa -de ficció i de no ficció-, i a la poesia, amb una acompassada aparició de la sèrie pictòrica d'en Brull Carreras, i així s'aconsegueix aquesta coralitat que el títol indica. Si el paper del temps ve a ser la raó del món, i la concepció d'aquest l'arrel de la filosofia és d'agraïr que en Brull Carreras i l'estol de participants en el llibre ens ho recordin.

La brevetat del llibre , 143 pàgines, i les més de deu il·lustracions, de segur, que us incitaran cap aquest lloc que n'hi diem temps "

Hi podrem trobar textos de Toni Albà, Magda Bandera, Jaume Bertran, Joan Callejón , Teresa Camps, Bernat Castany, Pere Català, Bernat Deltell, Mercè Foradada, Ramon Francàs, Miquel Galmes, Xavier Garcia, Joan Gómez, Joan Inglada, David Jou, M. Àngels Marsé, Xavier Miret, Sixte Moral, Francesc Molas, A. Munné-Jordà, F.X. Orteu, Esteve Oriiols, Ricard Planas, Francesc X. Puig, Josep M. Robirosa, Eduardo Sivori, Jaume Socias, Pere Tapias, Albert Tubau, Santiago Vilanova, Conchita Vilella, P. Brull Carreras, Poesies de: Montserrat Abelló, August Bover, Lluís Busquets, Teresa Costa-Gramunt, Joan Deltell, Francesca Laguarda, Leonora Milà, Vinyet Panyella, Relats de, Josep M. Also, Miquel Altadill, Carme Morera, Jaume Brichfreus, amb il·lustracions de P. Brull Carreras.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.