Pensaments que no caminen

Pau Casanovas Serra Narrativa català

Editorial El Cep i la Nansa
Català

És un llibre molt personal , un llibre preciós. Un llibre on l’autor es despulla d’una manera tant sincera que la seva lectura hauria de ser obligatòria. De lectura totalment recomanble

Portada del llibre Pensaments que no caminen

Sinopsis

Joan Barril, escriu en el pròleg del llibre:".....En Pau va en cadira de rodes, es mou amb dificultat i parla a poc a poc. Però el seu missatge és diàfan i queda ben explicitat en les pàgines breus però precises del llibre que teniu a les mans. El seu afany de comunicar ha traspassat les barreres de la discapacitat i s'expressa amb contundència al llarg d'aquest relat vital, seguit de tres capítols on recull una quarentena de reflexions colpidores i vitals. En Pau dóna una lliçó de vida quan parteix d'un relat de "certeses" que expressa amb convenciment, per submergir-se en un mar de dubtes, de contradiccions i de canvis en aquests "avalots" transformadors que el porten a un present carregat d'optimisme i d'esperances".


Pau Casanovas és un vilanoví nascut a Barcelona el 27 de febrer de 1971. La seva infantesa va transcórrer a Vilanpova i la Geltrú. En aquesta ciutat va realitzar els seus estudis alhora que desenvolupava tot un seguit d'activitats, destacant, sobretot, en les esportives, per les quals estava molt capacitat.

A disset anys va marxar als Estats Units per fer el COU i perfeccionar l'idioma anglés.

A la seva tornada, va començar a estudiar Arquitectura a Barcelona, tot i que el Periodisme era la seva vocació inicial.
A mitja carrera va patir un accident que li va deixar unes greus seqüeles i es va veure obligat a deixar els seus estudis.

Tanmateix, aquest canvi de vida li ha permès cultivar les seves habilitats comunicadores, i fruït d'aquesta dedicació és aquest llibre que pretén donar a conèixer la realitat de l'ignorat món dels discapacitats i també demostrar que la voluntat és el millor estímul per Vèncer les limitacions.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.