L'ombra d'Alí Bei. Maleït musulmà! (II)

Albert Sa´lvadó Narrativa català

Editorial Columna Edicions
Novel.la històrica, núm. 591
Català
298 pàgines
19.9 euros

Aquest segon volum de la trilogia "L'ombra d'Alí Bei" narra el viatge a Tànger de Domènec Badia, més conegut per Alí Bei, on adoptarà la llengua i les costums musulmanes.

Portada del llibre L'ombra d'Alí Bei. Maleït musulmà! (II)

Sinopsis

Domènec Badia viatja a Londres i Alfred Gordon desvetlla el misteri d'Alí Bei. Tanmateix, ara, apareix un nou enigma: què pretén el govern de Godoy?

Domènech Badia, sota la disfressa d'Alí Bei, travessa l'estret de Gibraltar i desembarca a Tànger. A partir d'aquí, sense cap coneixement de la llengua ni dels costums d'aquelles terres, s'inicia la seva gran aventura al Marroc, país que recorrerà de punta a punta, tot coneixent el sultà Sulaiman i bona part dels homes que ocupen el poder. Entre ells troba Abd-as-Salam, el germà cec del sultà, que el conduirà pels camins del plaer i li farà descobrir un món ocult. Mentrestant, a Madrid, Godoy espera amb deler les notícies del viatger, que és com anomena Doménech Badia, i somia la conquesta del nord d'Àfrica per obtenir els cereals que Sulaiman li nega.

Què va ser de debò Alí Bei? Potser un conspirador i un espia? O podria haver estat un científic i un explorador? O fins i tot un aventurer, un vividor i un polígam? O... tal vegada un altre misteri per resoldre?

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.