CLÍNICA CEMO continua la seva aposta per la vanguardia tecnològica

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 12-05-2021

CLÍNICA CEMO. Eix

CLÍNICA CEMO. Eix

Aproximadament un 30% dels pacients que acudeixen a una consulta d'Oftalmologia estan afectats per la Síndrome de l'Ull Sec. Aquesta és una patologia molt estesa en la població adulta, que afecta principalment a les persones majors de 40 anys, tot i que en els últims anys s'ha incrementat també el nombre de casos en la població més jove a causa de l'ús intensiu de pantalles de dispositius mòbils.

Clínica CEMO ha adquirit la plataforma Optima™ IPL M22 de Lumenis, el sistema IPL líder del mercat de l'Oftalmologia. Aquesta plataforma té certificació FDA per a més de 30 tractaments de la pell (lesions vasculars, de pigment, de la pell, capil·lar, depilació). L'ús d'Optima IPL per al tractament de la Síndrome de l'Ull Sec representa un salt significatiu per a l'Oftalmologia perquè aporta un mètode eficaç per al tractament d'una patologia que fins ara s'ha tractat amb fàrmacs. De fet, s'ha comprovat que en un 85% dels casos tractats amb aquesta plataforma s'aconsegueix disminuir la inflamació dels vasos sanguinis, principal causa d'aquesta síndrome.

Des de Clínica CEMO recomanen a les persones que senten coïssor, picor o ulls plorosos que demanin cita (938 155 517) per a acudir a la consulta de la Unitat d'Ull Sec, especialment si passen moltes hores davant de l'ordinador o d'un dispositiu mòbil: “Molt pocs centres de Barcelona ofereixen aquest nou tractament. En Clínica CEMO estem orgullosos de ser els primers i de moment únics a les comarques del Garraf i el Baix Penedès a oferir aquest servei als nostres pacients. Volem continuar sent un centre mèdic de referència i sabem que això passa per la contínua incorporació de la tecnologia més nova, la capacitació constant del personal mèdic i, per descomptat, per oferir als nostres pacients una diagnosi precisa i una solució eficaç als seus problemes”, comenta la Dra. María Dolores Mosqueira, Directora de Clínica CEMO.

La plataforma Optima™ IPL M22 de Lumenis no sols porta avantatges per als pacients d'Oftalmologia, sinó que obre un ampli ventall de tractaments per a la Unitat de Dermatologia i Medicina Estètica de Clínica CEMO. El fotorejoveniment amb llum premuda intensa (IPL) és la tecnologia més recent per a disminuir les marques de l'edat i aconseguir rejovenir l'aspecte de la pell (to i textura) de forma no agressiva. És un tractament idoni per a pacients que presenten alteracions en la pell del rostre, coll o mans.

  • Tractament de l'eritema i l'enrogiment
  • Tractament de la pell alterada pel sol
  • Tractament dels trastorns de la pigmentació com melasma, etc.
  • Millora de la textura de la pell, tancament dels porus i disminució de les arrugues fines

L'ús de la tecnologia IPL estimula la producció de col·làgen, fa esvair pigues, taques, tanca el porus, disminueix la vermmeló i les petites venes al voltant del nas, fent lluir la pell més fresca i descansada. Per a més informació, telefona al 938 155 517 o demana cita a través d'info@clinicacemo.es.
 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!