Carla Nogués, un centre d'aprimament amb tecnologia d’avantguarda

Redacció | Vilanova i la Geltrú | 03-06-2022

Carla Nogués. Eix

Carla Nogués. Eix

Carla Nogués és un centre d'aprimament i remodelació corporal amb més de 20 anys d'experiència, on trobaràs professionals en la pèrdua de pes, especialitzats en el cos humà i les seves necessitats, que elaboraran un tractament remodelant adaptat als teus objectius, edat i morfologia totalment personalitzat.

Els centres Carla Nogués disposen de la millor tecnologia del mercat que et farà reafirmar i perdre pes i volum de la zona que desitgis. El seu  mètode consta de tres fases: la primera és drenar, eliminar líquids i activar el metabolisme per a la pèrdua de pes, si és necessari; la segona és eliminar el greix o cel·lulitis d'una zona concreta i donar forma al cos, creant la forma perduda; i la tercera és la reafirmació dels teixits per  crear un efecte lífting a la figura de l'home o de la dona.

A les clíniques Carla Nogués aconseguiràs treure't el greix de manera definitiva i obtenir els mateixos resultats que amb una liposucció, ja que eliminaràs la cèl·lula grassa expulsant-la del cos mitjançant el sistema excretor. Disposen de l'única màquina del mercat avalada per estudis clínics de la Universitat d'Harvard que confirmen la seva efectivitat sobre el cos, la criolipòlisi.

Podràs tornar posar-te aquesta peça de roba que tens guardada en l'armari i aquells pantalons que no t'atreveixes a portar a l'estiu per la cel·lulitis o la flaccidesa a les cames.

Els tractaments de Carla Nogués estan indicats per a tota mena de morfologia i edat i van acompanyats d'un rigorós seguiment tant per part de l'equip de tècniques d'aprimament com per l'equip de nutricionistes titulades que t'elaboraran un pla nutricional basant-se en els teus gustos i necessitats, així com al·lèrgies i intoleràncies que et permetrà també aprendre a menjar saludable canviant el teu estil d'alimentació. Amb aquest pla aconseguiràs perdre greix i sentir-te millor amb el teu cos.

FEM UNA ANÀLISI GRATUÏTA COMPLETA DELS NOSTRES PACIENTS PER VALORAR EL TRACTAMENT MÉS ADEQUAT, SEGONS ELS SEUS OBJECTIUS. SOL·LICITA EL TEU EN UNA DE LES NOSTRES CLÍNIQUES, ON ESTAREM ENCANTATS D'ATENDRE'T.

No ho pensis més, Carla Nogués és el centre on aconseguiràs els teus objectius de la mà de professionals que t'assessoraran i acompanyaran en tot el camí fins a arribar al teu objectiu, recupera la teva millor versió de tu!


Pàgina web www.carlanogues.com

Vilanova i la Geltrú
Avinguda Francesc Macià, nº 58
Telf: 93.810.04.39
626.19.86.36

Vilafranca del penedès
Plaça Anselm Clavé, nº 11
Telf: 93.538.63.60
722.65.00.64

Sitges
C/ St. Pau, nº 16
Telf: 93.797.80.00
682.50.79.94

 

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!