Emprèn VNG

Vilanova prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes

La sessió vol fer créixer les capacitats de les persones que volen tirar endavant un negoci

Vilanova prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes. Ajuntament de Vilanova

Vilanova prepara una jornada per potenciar l'emprenedoria i facilitar el desenvolupament de projectes. Ajuntament de Vilanova

Vilanova i la Geltrú prepara una jornada dedicada a les persones que volen tirar endavant un negoci. El 27 de maig es durà a terme la primera jornada d'emprenedoria organitzada per l'ajuntament de Vilanova i la Geltrú “Emprèn VNG”, una trobada adreçada a persones que tinguin alguna idea o projecte i la vulguin dur a terme.

Amb una sèrie de xerrades, la proposta vol impulsar la cultura i les qualitats emprenedores de les persones. Al llarg del matí es presentaran diferents projectes d'emprenedors propers per tal de compartir les seves experiències i apropar els seus coneixements del món de l'empresa a les persones interessades.

La regidora d'Empresa, Conxi Martínez, explica que l'objectiu és “motivar a les persones que vulguin emprendre a la nostra ciutat, donar-los eines i encoratjar-los a materialitzar les seves idees”.

La proposta s'adreça a estudiants, tant universitaris com de batxillerat de cicles formatius i secundària, persones que han capitalitzat l'atur i tenen projectes d'emprenedoria, així com associacions empresarials, gremis i entitats de teixit productiu del territori.

El programa previst inclou una xerrada del forner Jordi Morera, una taula d'experiències amb Diego Ferreira, del restaurant Contrastes, Albert Ferrando de l'empresa Spotlio, i Maria Vallés de Mas Palou Enoturisme, així com la presentació dels serveis per l'emprenedoria que ofereixen els ens locals.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!