Ocupació

El Govern inclou el Baix Penedès al programa 'Treball a les comarques'

El programa del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya té per objectiu donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic

Eix

Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El Govern ha inclòs cinc noves comarques al programa 'Treball a les comarques', que impulsa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i té per objectiu donar suport als territoris amb més necessitats de reequilibri territorial i econòmic. Es tracta de l'Alt Urgell, el Baix Penedès, el Berguedà, el Pallars Sobirà i el Priorat. Així, les cinc comarques s'afegeixen a les 7 ja beneficiàries: l'Anoia, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Jussà, la Ribera d'Ebre, el Ripollès i la Terra Alta. El programa pretén estimular la creació d'activitat econòmica i generar ocupació per desenvolupar un entorn socioeconòmic que afavoreixi que la població es quedi al territori.

En el marc del projecte, els ajuntaments, organismes autònoms i entitats locals poden formular projectes concrets per estimular l'activitat econòmica.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local