Comerç de proximitat

Sant Pere de Ribes exhaureix en només cinc dies els superbons del comerç local

Cada bo adquirit té un descompte de 10 euros amb una compra mínima de 20 euros als establiments adherits a la campanya

Sant Pere de Ribes exhaureix en només cinc dies els superbons del comerç local. Ajt Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes exhaureix en només cinc dies els superbons del comerç local. Ajt Sant Pere de Ribes

Els SuPeRbons han tingut un èxit rotund i s’han exhaurit en només cinc dies des que es va posar en marxa la campanya, el 15 de setembre. Cada persona s’ha pogut descarregar fins a un màxim de 3 bons amb un mateix DNI. Cal recordar que:

- Tenen una caducitat de 15 dies naturals.
- Passat aquest termini, els bons que no s’hagin fet servir tornaran al sistema perquè se’ls pugui descarregar una altra persona.
- La data màxima per descarregar-se els bons disponibles és el 20 d’octubre. 
- Aquesta primera edició finalitzarà el 23 d’octubre.

Cada bo adquirit té un descompte de 10 euros amb una compra mínima de 20 euros als establiments adherits a aquesta campanya. Tant els veïns i veïnes de Sant Pere de Ribes com les persones visitants se’ls poden descarregar a la pàgina web https://superbons.santperederibes.cat/ca, on trobaran més informació al respecte.

Aquesta campanya impulsada des de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona amb el suport de les associacions de comerciants Fem Ribes, UCER i Mercat La Sínia preveu generar una xifra de negoci mínima de 200.000 euros als establiments comercials i empreses locals del municipi. A l’emissió de bons de 10 euros s’hi ha destinat 80.760 euros, dels 100.000 euros invertits per a aquesta campanya. La resta, els 19.240 euros són per cobrir les despeses de gestió del projecte.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!