Pacte per l'Ocupació

Els guardons “Empresa Origen Garraf” reconeixen les empreses implicades en la millora de l'ocupació

A la convocatòria es van presentar 21 empreses de la comarca, 9 del sector comerç, 8 del sector serveis, 3 del sector de l'hostaleria i 1 del sector de la indústria

Els guardons “Empresa Origen Garraf” reconeixen les empreses implicades en la millora de l'ocupació. CC Garraf

Els guardons “Empresa Origen Garraf” reconeixen les empreses implicades en la millora de l'ocupació. CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Ahir, a la seu del Foment Vilanoví,  es van lliurar els guardons “Empresa Origen Garraf” que convoquen el Pacte per a l’Ocupació del Garraf i Node Garraf amb l’objectiu de fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació.

El jurat, constituït per representants d’entitats de l’àmbit socioeconòmic del Garraf, ha decidit atorgar els guardons d’aquesta tercera edició a les següents empreses per la seva gestió implicada amb l’entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable: Martínez Jurado Óptica i Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes; Visit Sitges i Charcuteria Maurcio, de Sitges; i Formació i Treball Empresa d'Inserció i Endutex Iberica Sau, de Vilanova i la Geltrú.

Així mateix, i com a novetat, el jurat ha decidit unànimement concedir diplomes per a les següents empreses finalistes ja que compleixen els criteris i requisits fixats en les bases: Ecoveritas, Xarcuteria Fontanals, Jocs i Taula Lleure i Restauració, Club Nàutic Vilanova, We Can Dog Activities, Hotel Cèsar Restaurant La Fitorra, Marbres Calvet, Ambulancias M.A.S.L i Ibérica Impagos Am 2000.

A la convocatòria es van presentar 21 empreses de la comarca, 9 del sector comerç (de diferents tipus: des d'alimentació fins a aparells ortopèdics), 8 del sector serveis (des de serveis a les persones fins a serveis a empreses), 3 del sector de l'hostaleria i 1 del sector de la indústria.

L’acte de lliurament va comptar amb la participació de Mònica Gallardo, presidenta Consell Comarcal del Garraf; Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú; Rosa Huguet, alcaldessa de Canyelles; Rosa Fonoll, alcaldessa de Cubelles; i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges; i va ser conduït per la periodista Alba López. L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido i l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, es van excusar per temes d’agenda.

La presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Mònica Gallardo, va felicitar les empreses guardonades pel seu el talent i vitalitat, i va refermar el compromís pel treball conjunt entre administracions i agents socials i econòmics, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf.

Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

Formen part del Pacte el Consell Comarcal del Garraf, els ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles i Olivella, l'Agència de Desenvolupament Node Garraf, la Universitat Politècnica de Catalunya, els sindicats UGT i CCOO, la Federació Empresarial del Gran Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf i la Generalitat de Catalunya a través del Departament d'Ensenyament, com a representació de la participació dels instituts en el procés de concertació.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local