Parc Vilanova

Gran expectació per la inauguració del nou parc comercial de Vilanova

Els primers compradors ja sortien del supermercat a quarts de 10 del matí, mentre es feia complicat aparcar a mig matí per l'afluència de curiosos per ser els primers en trepitjar els nous establiments

Gran expectació per la inauguració del nou parc comercial de Vilanova. Marcos Clavero

Gran expectació per la inauguració del nou parc comercial de Vilanova. Marcos Clavero

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El nou parc comercial de Vilanova i la Geltrú, desenvolupat per la promotora Cel Urbà i gestionat per Cushman & Wakefield, ha obert avui les seves portes al públic, després de la inauguració que ha tingut lloc en el mateix recinte aquest matí. Juan José Pueyo, representant de Cel Urbà; Alejandro Monge, director de Invesco Real Estate; Mònica Gallardo, presidenta del Consell Comarcal del Garraf i Olga Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú han estat els encarregats de tallar la cinta que donava per inaugurat el complex comercial, que ha generat molts expectació des de primera hora del matí. De fet, els primers compradors ja sortien del supermercat a quarts de 10 del matí, mentre es feia complicat aparcar a mig matí per l'afluència de curiosos per ser els primers en trepitjar els nous establiments

“Desitgem que aquest centre comercial sigui un èxit que doni servei a tota la comarca i a la resta”, apuntava Juan José Pueyo, en la mateixa línia que seguia Alejandro Monge; “projectes com aquest, demostren la confiança i la potència que té el capital a Catalunya”. Mònica Gallardo celebrava acabar la setmana inaugurant un centre comercial i recordant que això és fruit d'un treball conjunt d'anteriors mandats. Olga Arnau, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, finalitzava recordant com “des de 1927 fins al 2009, aquest espai era una cimentera que va deixar un espai buit i que ara, s'ha convertit en un parc comercial, que impulsarà l'economia i la dinamització social de la zona perquè tots els veïns en puguin gaudir”.

El perímetre del recinte ocupa una superfície total de 48.400 m², amb 32.000 m² construïts. Un espai integrat per 22 locals, amb una superfície que varia en funció de les necessitats de cada marca, donant lloc a 12 locals comercials i 7 de restauració, així com altres serveis d'interès com una pista de bitlles o una gasolinera. Per a facilitar l'arribada i el confort dels clients i usuaris, l'espai disposa d'un aparcament habilitat per a 1.000 vehicles.

500 nous llocs de treball

A més de suposar un impuls a la dinamització econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú i del seu entorn, PARC VILANOVA permetrà la creació de més de 500 llocs de treball de nova generació i suposarà una fita dinamitzadora de la zona, obrint un nou escenari per a negocis locals de variats sectors que també es veuran beneficiats per l'augment de l'activitat. Un espai que comptarà amb una variada oferta que inclou primeres marques de supermercats, bricolatge i jardineria, mobiliari, equipament esportiu i electrònica de consum, o equipament de la llar, a més d'un gimnàs.

“Avui és un dia històric per a la ciutat perquè, per primera vegada, tenim un parc comercial a la ciutat que oferirà més de 500 llocs de feina”, apuntava Arnau, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Entre les marques i empreses que seran presents en PARC VILANOVA es troben algunes àmpliament conegudes com MediaMarkt, Viena, Drim, Ozone, Maisons du Monde, Mi Casa, Conforama, Esprintadora, Foster’s Hollywood, Tedi, Decathlon, Mercadona, Galp, Flex, Distar i Fitness Park, entre altres. Totes elles concentrades en un mateix espai, la qual cosa facilitarà els desplaçaments dels clients, que seran més còmodes i curts.

4 milions de visitants a l'any

Les previsions estimen que el nou emplaçament comercial tindrà una afluència de 4 milions de visitants a l'any. Tots ells atrets per la ubicació estratègica del centre, la qual cosa comportarà una gran afluència de persones residents a Vilanova i la Geltrú i en tota la comarca del Garraf, però també de clients procedents d'altres localitats de Catalunya, amb especial incidència a Anoia i El Bages.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local