Loteria

Els tècnics d'Hisenda calculen que l'Estat ingressarà 163,8 milions amb la loteria de Nadal

Cada dècim guanyador de la grossa pagarà 72.000 euros en impostos després del sorteig

Els tècnics d'Hisenda calculen que l'Estat ingressarà 163,8 milions amb la loteria de Nadal. ACN

Els tècnics d'Hisenda calculen que l'Estat ingressarà 163,8 milions amb la loteria de Nadal. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El sindicat de tècnics d'Hisenda (Gethsa) preveu que l'Estat ingressi 163,8 milions d'euros amb la loteria de Nadal si no queda cap dels grans premis sense repartir. Això suposa un increment de 7,28 milions respecte de l'any passat, un creixement que es deu a la posada en circulació de vuit sèries més de números. Segons aquesta entitat, l'Estat ingressarà 72.000 euros per cada dècim premiat amb la grossa. En total, el tradicional sorteig del 22 de desembre deixarà 2.520 milions d'euros en premis de diferents imports. Actualment, però, només paguen impostos els guanyadors dels tres primers premis, de 400.000, 125.000 i 50.000 euros. Els premis inferiors estan lliure de tributar-se.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local