Node Garraf

El comerç i la restauració aposten per la Marca Garraf

S’acaba de presentar la imatge Marca Garraf, el segell que des d'ara identificarà els establiments del comerç i la restauració compromesos amb les bones pràctiques i implicats en la promoció local

El comerç i la restauració aposten per la Marca Garraf. Node Garraf

El comerç i la restauració aposten per la Marca Garraf. Node Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El logotip de Marca Garraf s’ha mostrat per primera vegada en la reunió de la Taula del Comerç i la Restauració del Garraf, convocada al càmping Vilanova Park el primer dijous de març. Ha estat la seva artífex, Dolors López, de l’estudi YellowTee, qui l’ha presentat davant els representants dels col·lectius sectorials i gremials i dels ajuntaments de la comarca.

A la mateixa reunió s’han signat els acords d’adhesió de les entitats del comerç i la restauració al programa El Garraf, Comerç de Marca, que promou l’Agència de Desenvolupament del Garraf, de la mà dels sis ajuntaments de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Onze entitats participen d’aquesta iniciativa: l’ARCAT, de Canyelles; l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges; l’Associació de Paradistes del Mercat del Centre · Vilanova; el Club de Tast de Sitges; Cubelles Comerç; Fem Ribes; el Gremi d'Hostaleria de Sitges; el Gremi d'Hostaleria de Vilanova; Sitges Comerç; la UCER, de Les Roquetes, i Viu Comerç, de Vilanova i la Geltrú. A més, es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i la seva extensió al Garraf.

En el decurs de la sessió de la Taula del Comerç i la Restauració es va debatre el document que es proposarà a tots els establiments de la comarca que es vulguin subscriure a la carta de compromís Marca Garraf i participar en les successives accions promocionals.

L'agenda d'actuacions començarà amb la jornada El Garraf, Comerç i Restauració de Marca, programada pel matí de dijous 30 de març a Neàpolis, amb ponències d'experts i models promocionals del comerç als municipis de Berga, Reus i Vitoria-Gasteiz.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local