Ocupació

Sitges organitza un Cara a Cara per trobar feina a l’hostaleria i la restauració

Les entrevistes ràpides tindran lloc el 28 de març de 9 a 15 h al Miramar-Centre Cultural. Per poder participar-hi, cal fer una inscripció prèvia fins al 21 de març a la pàgina web municipal

Sitges organitzen un Cara a Cara per trobar feina a l’hostaleria i la restauració . EIX

Sitges organitzen un Cara a Cara per trobar feina a l’hostaleria i la restauració . EIX

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de Sitges i el Gremi d’Hostaleria de Sitges organitzen el 28 de març un Cara a Cara centrat en la restauració i l’hostaleria. Les entrevistes ràpides es faran de 9 a 15 h amb l’objectiu de posar en contacte els empresaris i les empresàries del sector amb les candidates i els candidats que vulguin optar a feines diferents com servei de sala o barra, cuina i neteja d’habitacions, entre altres llocs de treball. Cada responsable d’una empresa disposarà de 5 minuts per entrevistar a les persones participants. En els 3 primers minuts les persones exposaran la seva candidatura i en els darrers 2 minuts, els empresaris podran fer les preguntes que considerin.

Les persones interessades a participar en aquest Cara a Cara s’han d’inscriure al formulari fins al 21 de març. Per poder assistir-hi, caldrà que les persones candidates presentin el Currículum Vitae (CV). A partir del 22 de març, totes les persones apuntades, rebran una trucada del personal del Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges (CIES) Nivell 10 per explicar la documentació que cal presentar el dia del Cara a Cara i oferiran suport per ajudar a fer el CV o preparar-se l’entrevista. 

El Cara a Cara s’emmarca dins del projecte de Suport a l’ocupació en l’àmbit de l’hostaleria i la restauració 2023, impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació i el Gremi d’Hostaleria de Sitges amb el suport del Consell Comarcal del Garraf i la resta dels municipis de la comarca en el marc del Pacte per l’Ocupació del Garraf. 

Calendari Cara a Cara entre empresaris/àries del sector de l’hostaleria i la restauració i candidats/es
Data: 28 de març de 2023
Horari: 9-15 h
Lloc:  Miramar-Centre Cultural de Sitges (c/Bernat de Fonollar, 19)
Feines: servei de sala o barra, cuina, neteja d'habitacions, entre altres llocs de feina
>formulari d’inscripció Cara a Cara

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local