Aprovació a l'abril

Vilanova Park presenta un nou projecte de construcció del futur càmping de luxe a Cubelles

El pla ha estat ajustat a les noves directius marcades per la Generalitat de Catalunya recollides en el Pla Urbanístic de càmpings

Vilanova Park presenta un nou projecte de construcció del futur càmping de luxe a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Vilanova Park presenta un nou projecte de construcció del futur càmping de luxe a Cubelles. Ajuntament de Cubelles

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’empresa Vilanova Park ha presentat el nou document definitiu a l’Ajuntament de Cubelles del Pla Especial Urbanístic per la Implementació d’un càmping de luxe a la finca de Mas Guineu. El projecte ja havia obtingut l'aprovació inicial i, actualment, està pendent de l’aprovació provisional, que podria passar-se en un ple extraordinari que es podria cecelbrar aquest mes d’abril. El pla ha estat ajustat a les noves directius marcades per la Generalitat de Catalunya recollides en el Pla Urbanístic de càmpings i que afecta al projecte inicial sobretot en la delimitació de les separacions dels límits del càmping, la qual cosa ha comportat una reducció de la xifra de bungalows i parcel·les.

La presentació va tenir lloc la setmana passada amb la presència de l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll; el primer tinent d’alcaldia, Josep M. Hugué; el regidor de Participació Ciutadana i Contractació, Jacob capardón; i l’arquitecte municipal, Antoni Guillamón, i l’ha va dur a terme el conseller delegat de Vilanova Park, Albert Casas; a qui acompanyaven el director general, Xavier Martínez, i l’arquitecte responsable de la redacció del pla, Enric Serra.

 

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local