Comerç de proximitat

Tornen els superbons als establiments comercials de Sant Pere de Ribes

Els SuPeRbons són uns vals de 10 euros bescanviables per una compra mínima del doble del seu valor en els establiments adherits a la campanya

Tornen els superbons als establiments comercials de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Tornen els superbons als establiments comercials de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

A partir del 2 maig tornen els SuPeRbons a Sant Pere de Ribes, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament, amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona del Garraf i la col·laboració de FEM Ribes, UCER i el Mercat Municipal La Sínia, per incentivar la compra de proximitat i el consum en els comerços, serveis i establiments de restauració locals.

Els SuPeRbons són uns vals de 10 euros bescanviables per una compra mínima del doble del seu valor en els establiments adherits a la campanya i que permeten a les persones consumidores obtenir descomptes directes en les seves compres. Això beneficia tant a les persones clientes, que obtenen un estalvi en les seves compres, com als negocis, que veuen incrementar les vendes i nova clientela o fidelització d’aquesta.

La iniciativa, que es va fer per primera vegada la passada tardor, té com a objectiu dinamitzar el teixit comercial i promoure el consum. Enguany les associacions de comerciants han preferit fer la promoció en dues vegades o temporades diferents, ara al maig i l’altra previsiblement a l’octubre.

Els bons d’aquesta edició es podran descarregar, previ registre personal i condicionat al fet que no s’hagin exhaurit, del 2 de maig al 12 de juny a la pàgina web https://superbons.santperederibes.cat i s’hauran de portar al mòbil o bé impresos quan es vulguin utilitzar. Se’n podran fer servir fins a un màxim de 3 per persona (amb un mateix DNI), en diferents establiments o en el mateix, i tindran una caducitat de 15 dies naturals des de la data de la seva emissió. Passat aquest termini, els bons caducats (que no s’hagin fet servir) tornaran al sistema perquè se’ls pugui descarregar una altra persona. En aquesta ocasió s’emetran bons per un valor total de 40.000 euros.

L’any passat els SuPeRbons es va tancar amb un èxit absolut, la participació de 63 establiments i un volum de negoci de més del doble del bons emesos.

Funcionament i mecànica

Els bons s’hauran de mostrar a l’establiment adherit per obtenir el descompte, abans del pagament de la compra o servei, perquè sigui escanejat i validat mitjançant el codi QR pel comerç. Cada bo adquirit tindrà un descompte de 10 euros per una compra mínima de 20 euros. Si es fa una compra superior es podrà utilitzar més d’un bo en una mateixa compra, és a dir 2 bons (20 euros) per una compra mínima de 40 euros i 3 bons (30 euros) per una compra igual o superior als 60 euros.

Els establiments adherits, i tota la mecànica de la promoció, es pot consultar al web https://superbons.santperederibes.cat. Per a més informació, us podeu adreçar al telèfon 679316998 (de dilluns a divendres de 9h a 14h) i a l’adreça de correu electrònic superbons.santperederibes@cambrabcn.cat de la Cambra de Comerç.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local