Loteria

La Grossa de Cap d’Any esquitxa el Penedès: segon premi a les Roquetes del Garraf i cinquè premi a Vilafranca

El primer premi de la Grossa de Cap d’Any només té dos guanyadors: un bitllet venut a Sant Boi i un altre per Internet

La Grossa de Cap d’Any esquitxa el Penedès: segon premi a les Roquetes del Garraf i cinquè premi a Vilafranca. ACN

La Grossa de Cap d’Any esquitxa el Penedès: segon premi a les Roquetes del Garraf i cinquè premi a Vilafranca. ACN

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Només hi ha dues persones que tenen el número premiat de la Grossa de Cap d’Any, el 08702: una que el va comprar per la finestreta a l’estanc del carrer Ramon Llull de Sant Boi de Llobregat, i una altra que el va agafar per Internet. Així, el número premiat de la Grossa ha repartit 400.000 euros, molt menys que el segon premi, el 50913, amb 18 bitllets venuts i un total d’1.170.000 euros guanyats a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i Sant Pere de Ribes. Del segon, qui més n’ha repartit, 975.000 euros, ha estat la Gemma Espiga, d’un estanc de l’Eixample, que només fa sis mesos que regenta el local i va vendre 15 bitllets. El tercer premi ha repartit 1,5 milions, tots els possibles, ja que s’han venut tots els bitllets del 01411.

El tercer premi de la Grossa de Cap d'Any, s'ha distribuït a Sant Vicenç dels Horts, Salt, Calaf, Badalona i Molins de Rei.

Els quarts premis han repartit 310.000 euros, amb 31 bitllets venuts a Agramunt, Manresa i per Internet; mentre que els cinquens, amb 72 guanyadors, n’han repartit 360.000 a Vilafranca, l’Hospitalet, Roses, Terrassa, Puig-Reig i Parets del Vallès.

A banda dels premis principals, es mantenen els premis a les terminacions dels vuit números guanyadors (4 xifres, 3 xifres i 2 últimes xifres coincidents), així com els números anterior i posterior a cada un. També es reintegraran tots els bitllets acabats en l'última xifra del primer premi.

Així mateix, aquest diumenge s'ha sortejat la Dooble, que també ha donat el primer premi a Sant Boi de Llobregat. L'Agrupament Escolta i Guia Sant Ramón Nonat de Sant Boi ha repartit un milió d'euros amb el primer premi de la Dooble, l'alternativa catalana a les participacions de Nadal. El número afortunat ha estat el 08830. Els dos segons premis, valorats amb 250.000 euros cadascun, han estat el 68943 i el 16913, i han recaigut en el Club Handbol Móra la Nova i a la Penya Barcelonista de Vidreres. Els tercers premis, de 100.000 euros cadascun, han estat pels números 17520, 03547 i 25478. Les entitats afortunades han estat l'ANC Cerdanya, el Futbol Club Oló i l'Associació Armats de Mataró.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local