Flash

Primera Jornada de Turisme Industrial del Gran Penedès

ADEG 16-05-2006 22:21 Lectures 398

Arxivat a:

Durant bona part de la jornada, es realitzaran dos recorreguts simultanis en bus, l’un pel Garraf i l’altre pel Penedès, seguint dos itineraris diferents amb etapes de visita a empreses i a centres de màxim interès empresarial.

El recorregut del Garraf començarà visitant el Centre Tecnològic de Vilanova i la Geltrú, continuarà per les noves instal·lacions de Prysmian Cables i Sistemes (l’antiga Pirelli) i acabarà el matí a Giravi, la factoria ribetana del plàstic injectat.

Mentrestant, el recorregut de l’Alt Penedès sortirà de l’estació de busos de Vilafranca, visitarà Ceràmiques del Foix i després, ben a prop, la també moderna fàbrica de components i sistemes per a l’automoció de Brose. Abans de migdia hi haurà temps de visitar el celler i les instal·lacions de Vallformosa.

Tots dos periples coincidiran al migdia al Restaurant L’Avi Pau, on els empresaris i directius participants en els dos itineraris tindran temps per als contactes professionals.

Al mateix restaurant de Cunit, el Dr. Josep Oliver, director de l’Anuari Econòmic Comarcal de Caixa Catalunya, exposarà les dades més recents pel que fa a l’economia de les comarques granpenedesenques i les seves perspectives de futur imminent.

Havent dinat -també a l’Avi Pau- encara hi haurà temps d’una darrera visita. L’itinerari penedesenc farà la darrera etapa al Centre Tecnològic de Vilanova i la Geltrú abans de retornar a l’estació de busos de Vilafranca. Pel que fa a l’itinerari del Garraf, finalitzarà la jornada a Cristalera Española (Saint Gobain), a l’Arboç, abans de retornar al Centre Tecnològic.

Els empresaris i directius que vulguin participar d’aquesta 1a Jornada de Turisme Industrial del Gran Penedès podran optar per qualsevol dels dos itineraris i caldrà que ho facin constar en el moment de la inscripció. Podeu demanar a l’ADEG tots els detalls i el timing d’aquesta jornada.

Atesa la singularitat del programa previst i la necessària reserva prèvia dels mitjans de transport s’estableix un nombre limitat de places. Cal suggerir que es facin les reserves amb la màxima antelació. El preu d'inscripció és de 60 € per als socis de l'ADEG i de 90 € per als no-socis (s’inclou dossier d’assistent, trajecte programa itinerari, ponència i dinar).


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament