Turisme de qualitat

Cubelles reedita els 6 distintius SICTED

El segell de qualitat turística guardona dues platges i quatre establiments municipals

Redacció Cubelles 21-03-2013 22:53 Lectures 544

Arxivat a:

La platja Llarga i la platja de la Mota a més de l’oficina de Turisme, el punt d’informació de Turisme de la platja, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i la Policia Local han reeditat el segell de qualitat turística SICTED.

L'acte de lliurament de distintius SICTED tindrà lloc el proper 3 d'abril a Sitges i estarà presidit per Miquel Forns, alcalde de Sitges i president de l’agència comarcal de desenvolupament NODE Garraf. Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles,  encapçalarà la delegació local a l’entrega, que també comptarà amb Anna Martínez, regidora de Turisme.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística a les destinacions turístiques que promou l’Institut de Turisme d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb l’objectiu de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

El Congrés dels Diputats ha frenat l'intent del PP i Cs d'endurir la presó permanent revisable. Els dos grups havien presentat dues esmenes a la totalitat a una proposició de llei del PNB que demanava reformar el Codi Penal i eliminar la presó permanent revisable, introduïda pel PP quan tenia majoria absoluta

Estàs a favor de la presó permanent revisable?


No