Turisme de qualitat

Cubelles reedita els 6 distintius SICTED

El segell de qualitat turística guardona dues platges i quatre establiments municipals

Redacció Cubelles 21-03-2013 22:53 Lectures 558

Arxivat a:

La platja Llarga i la platja de la Mota a més de l’oficina de Turisme, el punt d’informació de Turisme de la platja, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i la Policia Local han reeditat el segell de qualitat turística SICTED.

L'acte de lliurament de distintius SICTED tindrà lloc el proper 3 d'abril a Sitges i estarà presidit per Miquel Forns, alcalde de Sitges i president de l’agència comarcal de desenvolupament NODE Garraf. Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles,  encapçalarà la delegació local a l’entrega, que també comptarà amb Anna Martínez, regidora de Turisme.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística a les destinacions turístiques que promou l’Institut de Turisme d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb l’objectiu de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Ajuntament de Calafell ha identificat sis veïns que han llençat la brossa al carrer sense utilitzar els contenidors habituals. Ho ha fet regirant les bosses d'escombraries en un dispositiu desplegat aquest matí a la zona de Calafell Platja amb treballadors del servei de recollida de la brossa

Què et sembla que els municipis busquin a la brossa per sancionar qui no utilitza els contenidors?

Molt bé
Malament
M'és indiferent