Turisme de qualitat

Cubelles reedita els 6 distintius SICTED

El segell de qualitat turística guardona dues platges i quatre establiments municipals

Redacció Cubelles 21-03-2013 22:53 Lectures 596

Arxivat a:

La platja Llarga i la platja de la Mota a més de l’oficina de Turisme, el punt d’informació de Turisme de la platja, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i la Policia Local han reeditat el segell de qualitat turística SICTED.

L'acte de lliurament de distintius SICTED tindrà lloc el proper 3 d'abril a Sitges i estarà presidit per Miquel Forns, alcalde de Sitges i president de l’agència comarcal de desenvolupament NODE Garraf. Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles,  encapçalarà la delegació local a l’entrega, que també comptarà amb Anna Martínez, regidora de Turisme.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística a les destinacions turístiques que promou l’Institut de Turisme d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb l’objectiu de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Una sentència dóna suport a una escola bressol que va denegar la matrícula a un nen no vacunat. El jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona ha conclòs que els pares del menor obliden els drets dels altres, i pretenen imposar una opció minoritària -la de no vacunar-, per sobre del dret a la salut de la resta d'infants i les seves famílies

Què et sembla que una escola bressol pugui denegar la matrícula a un nen no vacunat?


Malament