Turisme de qualitat

Cubelles reedita els 6 distintius SICTED

El segell de qualitat turística guardona dues platges i quatre establiments municipals

Redacció Cubelles 21-03-2013 22:53 Lectures 577

Arxivat a:

La platja Llarga i la platja de la Mota a més de l’oficina de Turisme, el punt d’informació de Turisme de la platja, l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel i la Policia Local han reeditat el segell de qualitat turística SICTED.

L'acte de lliurament de distintius SICTED tindrà lloc el proper 3 d'abril a Sitges i estarà presidit per Miquel Forns, alcalde de Sitges i president de l’agència comarcal de desenvolupament NODE Garraf. Mònica Miquel, Alcaldessa de Cubelles,  encapçalarà la delegació local a l’entrega, que també comptarà amb Anna Martínez, regidora de Turisme.

El SICTED és un projecte de millora de la qualitat turística a les destinacions turístiques que promou l’Institut de Turisme d’Espanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb l’objectiu de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.


Cava de primera

La transició del cava i el llibre de Santi Borrell i el silenci del sector!

Jordi Cuyàs i Soler

El premi del llibre ha tingut l'oportunitat històrica de que es donés a conèixer en un moment clau de la història del Cava, quan per fi els grans elaboradors reconeixen que la política de fer grans quantitats a baix preu està ensorrant el secto

ENQUESTA WEB

L'Audiència de Barcelona acaba de denegar a un home l'adopció dels fills de la seva parella nascuts per gestació subrogada. El tribunal recorda que el procediment és il·legal al país. La gestació per subrogació o per substitució, la maternitat subrogada o els ventres de lloguer són un dels temes que més divideixen la societat.

Creus que s'hauria de legalitzar la gestació subrogada al nostre país?


No