Fira monotemàtica d'Scrap

Sitges serà aquest cap de setmana l'epicentre de l'Scrap

és una activitat emergent basada en els treballs manuals i la trobada comptarà amb expositors, tallers i a més tindrà to solidari

L’organització vendrà bosses amb material bàsic i els beneficis es destinaran a Càritas-Ajuda Fraterna per a la compra d’aliments

Redacció Sitges 16-05-2013 18:57 Lectures 1722

Arxivat a:

L’ Scrapbooking és la realització de treballs manuals a base de retalls, una tendència a l’alça que creix de manera exponencial. Aquest cap de setmana Sitges acollirà la primera la Fira d’Scrap dedicada en exclusiva a l’scrapbooking de tot Espanya.

L’objectiu és que es consolidi com un dels esdeveniments anuals del municipi. El regidor de Turisme, Ferran I. Llombart, ha destacat que “Scrap + Sitges és una mostra de la nova línia estratègica de Turisme de Sitges. Busquem esdeveniments que aportin posicionament de marca al municipi i l’Scrap + Sitges és pioner en la seva disciplina. A més va adreçat a un públic que pot aportar un impacte econòmic positiu en el sector. Creiem que aquest esdeveniment pot créixer i convertir-se en una cita anual important en el calendari de la vila”. La celebració d’aquesta fira, és un clar exemple del ressorgiment de la tendència “do it yourself” sorgida als Estat Units i que està propiciant la redescoberta de totes les facetes dels treballs artesanals que, en les últimes dècades havien quedat relegats. Sitges, ja s’ha convertit en els últims anys en un punt de referència internacional d’aquest fenomen social, gràcies a la celebració del Festival Internacional de Patchwork que, cada any augmenta en número d’expositors i visitants.

Botigues del sector, representatives del territori nacional i amb projecció internacional, participaran en la fira d’aquest cap de setmana amb una vintena d’expositors que s’ubicaran a l’Edifici de l’Escorxador, al carrer Joan Maragall, 36. L’accés a la fira serà gratuït i es dirigeix al públic en general tot i que s’espera que la cita serveixi sobretot com a punt de trobada d’aficionats i professionals.

A banda dels expositors, la cita inclourà 30 tallers que s’impartiran tant dissabte com diumenge a l’Edifici Miramar on els assistents podran aprendre noves tècniques d’Scrap i realitzar els seus propis projectes, i també visitar l’exposició, Diverses maneres de scrapejar un mateix objecte .

Scrap+ arriba també a Sitges amb to solidari. L’organització vendrà unes bosses amb material bàsic d’scrapbooking a un preu de 2€ i la recaptació obtinguda es destinarà de manera íntegra a Càritas-Ajuda Fraterna per a la compra d’aliments.

Aquesta és una iniciativa que organitza Scrap + amb el suport de l’Agència Turisme de Sitges i l’Ajuntament del municipi. La fira estarà oberta dissabte de 10h a 20h, i diumenge de 10h a 16h.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El Departament de Salut està preparant una nova llei d'addiccions amb limitacions més àmplies contra el tabac davant un repunt del consum després d'uns anys de descens

Salut vol prohibir fumar a totes les terrasses. Què et sembla la mesura?

Molt bé
Malament