El Vendrell dóna vida als barris

Campanya comercial al Barri de França, el Tancat i Mas d'en Gual

Es farà un sorteig entre els clients dels comerços el dia 13 d’octubre a l’estand de l’Ajuntament a la Fira a les 18 de la tarda

Ajuntament del Vendrell. El Vendrell dóna vida als barris

Ajuntament del Vendrell. El Vendrell dóna vida als barris

El Grup de comerciants del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual ha iniciat la segona campanya  comercial amb el lema “Dóna vida als barris”, que compta amb el suport de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell i del Pla de Barris.

Les persones que comprin en el centenar de comerços adherits a la campanya hauran d’omplir les seves dades en una butlleta que li facilitarà el comerç i dipositar-la en una urna al propi establiment on hagin realitzat la compra. Tots els comerços participants estan identificats amb el cartell de la campanya a la vista. El premi consisteix en quatre lots de productes, serveis i/o descomptes aportats pel comerços i establiments adherits. Hi hauran, per tant, quatre guanyadors.

La campanya es va iniciar el passat 20 de setembre i finalitzarà el 9 d’octubre. El sorteig es realitzarà el diumenge dia 13 d’octubre a l’estand de l’Ajuntament a la Fira a les 18 de la tarda. L’exposició dels lots és a l’aparador de l’Herboristeria EMI de l’avinguda Tancat de la Plana, 82-84 (cantonada carrer de les Flors).

L’Ajuntament dóna suport a la campanya tant en la logística de l’organització com assumint el cost de les butlletes i els cartells. Les urnes són les mateixes que es van usar per la campanya al nucli antic, que ja es van fer pensant en usar-les en més d’una campanya.

Aquesta campanya segueix la mateixa metodologia que la campanya que el Pla de Barris organitza, des de fa tres anys consecutius, conjuntament amb altres municipis de Catalunya, en els seus nuclis antics, abans de l’estiu. La bona acceptació d’aquesta campanya s’ha volgut fer arribar a altres barris i l’experiència s’ha compartit amb al grup de comerciants, en aquest cas, dels barris de França, el Tancat i Mas d’en Gual.

L’objectiu de la campanya és donar a conèixer i dinamitzar el teixit comercial del Barri de França, el Tancat i Mas d’en Gual i promocionar el comerç de proximitat.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!