EDE Innovació

EDE reuneix els millors referents de la Innovació a Catalunya

L'Escola de Direcció d’Empresa i Nexes, el Centre de Serveis a Empreses de Sant Sadurní d’Anoia, han dissenyat el cicle EDE Innovació

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 08-04-2014 11:03 Lectures 1127
EIX. EDE reuneix els millors referents de la Innovació a Catalunya

EIX. EDE reuneix els millors referents de la Innovació a Catalunya

L'Escola de Direcció d’Empresa i Nexes, el Centre de Serveis a Empreses de Sant Sadurní d’Anoia, han dissenyat el cicle EDE Innovació. La programació conté tres sessions d’autor al voltant de la Innovació, impartides per tres dels exponents de major prestigi a Catalunya en aquest àmbit.

Xavier Marcet, Xavier Ferràs i Franc Ponti professaran en l’EDE Innovació els aspectes més rellevants de la cultura de la Innovació i la seva implementació pràctica en l’empresa. Les tres sessions tindran lloc al Centre d’Interpretació del Cava (Fassina), a Sant Sadurní d’Anoia, en horari de matí, de 10h a 13h.

Obrirà el cicle Xavier Marcet amb Estratègies i paradigmes de la innovació, dimarts 29 d'abril (http://www.ede.cat/index.php/estrategies_innovacio). La segona sessió tindrà com a ponent Xavier Ferràs (Universitat de Vic) amb el títol La implementació i la gestió de la Innovació, prevista pel dimecres 14 de maig (http://www.ede.cat/index.php/gestioinnovacio). Franc Ponti (EADA) completarà la terna de sessions amb Avantatges i inconvenients de la Innovació, dimecres 28 de maig (http://www.ede.cat/index.php/avantatges_innovacio).

Junt amb la Competitivitat i la Planificació estratègica, la Innovació és una de les tres branques que composen el quadre de prioritats de l’Escola de Direcció d’Empresa, en el programa marc de l’ADEG, Cultura d’Empresa.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No