INCLUSIÓ SOCIAL

La Mancomunitat promourà els microcrèdits de mans de la Fundació Pinnae

La Mancomunitat utilitzarà l’elaboració dels Plans d’Empresa per analitzar la viabilitat econòmica del projecte

Redacció Vilafranca del Penedès 05-05-2014 20:01 Lectures 1087
Mancomunitat. Signatura del conveni entre la Mancomunitat i la Fundació Pinnae

Mancomunitat. Signatura del conveni entre la Mancomunitat i la Fundació Pinnae

El president de la Mancomunitat Penedès Garraf, Pere Pujol, i el President de la Fundació Pinnae, Martí Solé, han signat avui el seu primer conveni de col•laboració amb l’objectiu de potenciar l'emprenedoria mitjançant la concessió de microcrèdits en condicions favorables, i facilitar alhora la inclusió social i laboral. La Mancomunitat, mitjançant el Servei d’Iniciatives Econòmiques, utilitzarà l’elaboració dels Plans d’Empresa per analitzar la viabilitat econòmica del projecte i en cas positiu, emetre un informe favorable. Recordem que el servei està especialitzat en donar suport i assessorament a la creació de noves empreses, així com fer el seu seguiment .

La Fundació PINNAE a través del Programa Genera dona suport i aporta els recursos d’aquest programa tant a persones amb risc d’exclusió social que necessiten un acompanyament personal en el seu projecte d’autoocupació, fins a emprenedors que només requereixen un acompanyament tècnic per a la seva iniciativa microempresarial.

L’estratègia es basa en crear una xarxa de complicitats formada en primer lloc, per les entitats vinculades a la promoció de l’autoocupació, com és el Servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf, en segon lloc amb la participació d’empreses privades, acollint-se a la seva Responsabilitat Social Corporativa, i en tercer lloc amb l’acompanyament personal dels usuaris mitjançant el programa de voluntariat.

A més a més el Programa Genera compta amb el suport de les Institucions Europees a través del conveni signat entre el Fons Europeu d’Inversions (FEI) i la Fundació Pinnae.

Per a més informació es poden visitar les oficines i punts d’informació del Servei d’Iniciatives Econòmiques o consultar el seu web www.iniciativeseconomiques.com/emprenedors.


Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No