Razzler

Èxit del Riverside, l'exposició de cotxes rockabilly a Calafell

Una setantena de cotxes, anteriors a l’any 1965, van venir a Calafell, procedents de diferents llocs d’Europa, per participar en aquest festival

Redacció Calafell 05-05-2014 20:12 Lectures 3315

Arxivat a:

Ajuntament de Calafell. Riverside, l’exposició de cotxes rockabilly  a Calafell

Ajuntament de Calafell. Riverside, l’exposició de cotxes rockabilly a Calafell

Calafell ha acollit, aquest passat dissabte, una nova edició del Riverside, l’exposició de cotxes i motos dels anys 50 i 60, d’estètica rockabilly. El festival, organitzat pel col•lectiu Razzler amb la col•laboració del Patronat de Turisme de Calafell, ha tingut lloc com és habitual al Port Segur-Calafell.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, acompanyat de diversos regidors del consistori, i també la regidora de Turisme, Olga Elvira, van fer una passejada dissabte al matí per aquest festival, que combina l’exposició de cotxes i motos amb la música en directe. A més, en el recinte del festival també hi havia estands de venda de vestits i complements rockabilly, tatuatges, customitzacions, curses de cotxes, i tot allò relacionat amb la moda nord-americana dels anys 50 i 60.

Una setantena de cotxes, anteriors a l’any 1965, van venir a Calafell, procedents de diferents llocs d’Europa, per participar en aquest festival. Els participants procedien de Suïssa, França, Itàlia, Anglaterra, Bèlgica i també de l’estat Espanyol.

Calafell acull des de l’any 2011 aquest festival, que està organitzat per Club d’Amics Razzlers 50’s Cars&Rock and Roll. Gràcies a l’acord que l’Ajuntament de Calafell va subscriure al gener de 2013 amb aquest club, el Riverside es continuarà celebrant a Calafell almenys fins al 2015. Aquest esdeveniment és, de fet, una continuació del Festival Rockabilly, que cada any també té lloc en aquest municipi, i que enguany se celebrarà del 10 al 14 de setembre de 2014.

La celebració d’aquest festival suposa un gran atractiu turístic per a Calafell, a més de ser un esdeveniment que estimula l’economia del municipi, ja que en cada edició el Riverside atrau milers de visitants.


Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No