La fira repetirà

Éxit de participació i visitants al Calafell Family Weekend

Espectacles, tallers, jocs, conferències i exposicions de productes i serveis orientats a les famílies amb nens han omplert els dies 1, 2, 3 i 4 de maig

Redacció Calafell 05-05-2014 21:07 Lectures 1949

Arxivat a:

Ajuntament de Calafell. Calafell Family Weekend

Ajuntament de Calafell. Calafell Family Weekend

El “Calafell Family Weekend” ha estat tot un èxit tant en nombre de participants com en visitants. De l’1 al 4 de maig, les famílies amb nens han pogut gaudir a Calafell d’un esdeveniment amb tot tipus d'activitats orientades a aquest públic, no tant sols de Catalunya, sinó també de les comunitats veïnes que acostumen a fer turisme a aquest muncipi.

La bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa, que neix des del Patronat Municipal de Turisme de Calafell amb la voluntat de crear una experiència lúdica i participativa per a les famílies amb nens, permet que tingui continuïtat i que l'any que ve es torni a fer una nova edició. Com manifesta Olga Elvira, 1a. tinent d’alcalde i regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, “quan vam decidir engegar per primera vegada el Calafell Family Weekend, en motiu de l’any del turisme familiar, teníem molt clar que treballaríem per consolidar-lo i que es convertís en un referent dins la marca de turisme familiar de Calafell. Vista l’acceptació que ha tingut, ens sentim satisfets i amb ganes d’emprendre la segona edició”.

Entre les moltes activitats organitzades tals com tallers, caricatures, jocs, gimcanes familiars, jocs gegants, circ, inflables, conta-contes, etc., cal destacar la inauguració del “Calafell Family Weekend” amb la presentació de la “Manny”, la mascota oficial que s’ha creat per aquest esdeveniment, a càrrec del grup musical “Mestumacat” que canta la sintonia oficial de l’esdeveniment; l'espectacle del Club Super3 l'SP3 amb «Superaventura»; les conferències del Dr. Eduard Estivill i el Dr. Carlos González; i l'obra de teatre El Petit Dalí. A més, els restaurants col·laboradors han ofert als visitants menús especials i molts allotjaments, ofertes especials i packs familiars, perquè tothom pogués gaudir d’aquesta inciativa pensada per a les famílies.

Calafell: Destinació de Turisme Familiar (DTF)

El “Calafell Family Wekend” reafirma Calafell com una població que gaudeix del segell de Destinació de Turisme Familiar atorgat per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya l’any 2006. Disposar d’aquesta distinció significa que el municipi de Calafell és especialment sensible a aquest segment de la demanda i ofereix uns equipaments i serveis, tant d’allotjaments com restauració, adaptats a les necessitats de les famílies amb nens, així com una gran varietat de propostes d'oci i entreteniment.

Patronat Municipal de Turisme de Calafell

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell dinamitza, promou i executa polítiques i programes que afavoreixen la promoció de Calafell com a destinació turística mitjançant la creació de nous productes. A més, del segell de Destinació Turística Familiar, Calafell també forma part del club de Turisme Actiu amb activitats com el Nordic Walking (marxa nòrdica), senderisme i BTT (amb guies titulats i totalment gratuït).


Energia

Som o no som capaços d'organitzar-nos per produir l'energia que necessitem?

Jordi Cuyàs i Soler

El juny del 2020 vaig publicar un article optimista, en el que deia que estava convençut de que les comarques del Penedès estàvem a punt per posar-nos a produir energia, tant amb el lideratge del sector públic com des d'empreses privades del territori

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No