Mercat i artesania

Gelida celebra la Fira de la Cervesa i productes artesans aquest cap de setmana

Exposaran una vintena de parades d'artesans cervesers, productors i elaboradors agroalimentaris

Redacció Gelida 08-04-2015 20:23 Lectures 1362
Ajuntament de Gelida. Gelida celebra la Fira de la Cervesa i productes artesans aquest cap de setmana

Ajuntament de Gelida. Gelida celebra la Fira de la Cervesa i productes artesans aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana 11 i 12 d'abril, Gelida acollirà la Fira de la Cervesa i productes artesans. La Fira estarà ubicada a la pista jardí de la UCG. Dissabte tot el dia i diumenge d'11 a 14 h.

Es tracta d'un canvi de format de la Biergarten, la mostra de cervesa artesana que la regidoria de joventut havia anunciat una remodelació per obrir-la a productes artesans de proximitat i activitats paral·leles.

En aquesta edició, una vintena de parades d'artesans cervesers, productors i elaboradors agroalimentaris oferiran una marcada varietat de productes naturals i de qualitat.

Maria Rigau, regidora de joventut, destaca "el canvi de format amb productes artesans on podem trobar cerveses, una creperia, un forn de pa, coques o formatges". També les activitats al mateix recinte, com els tallers infantils (dissabte i diumenge d'11 a 13 h), un aperitiu gratuït (dissabte a les 12 h) o un concert el dissabte a partir de les 22 h amb les parades dels cervesers artesans obertes.

Els tallers són gratuïts per a infants de 3 a 12 anys. Es crearan instruments musicals a partir de residus reciclables, animals animats, xapes i collarets i braçalets.

A les 22 h de dissabte serà el torn del concert de ZeBrass, una marching band amb molt de groove i grans improvisadors, que juguen amb melodies conegudes de cançons mainstream en un estil festiu per fer vibrar i ballar a la gent.

La Fira de la Cervesa i productes artesans es podrà visitar dissabte tot el dia i el diumenge d'11 a les 14 h a la pista jardí de la UCG (al costat de la plaça de la Vila).


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No