La Nit de l'Empresa

Càmping Vilanova Park és reconegut com l'Empresa de l'Any del Penedès

La Nit de l’ADEPG guardona 12 empreses del Penedès i Garraf

ADEPG. La Nit de l’ADEPG guardona 12 empreses del Penedès i Garraf

ADEPG. La Nit de l’ADEPG guardona 12 empreses del Penedès i Garraf

La Nit de l’ADEPG ha guardonat aquest divendres 12 empreses del Penedès i Garraf en una gala que ha tingut com a protagonista l'emprenedoria local. L’acte ha tingut com a convidats rellevants el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el president del Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà, l’alcalde amfitrió, Lluís Giralt, i el president de l’ADEPG, Jordi Solé i Tuyà.

L'edició d'enguany dels Premis ADEPG ha estrenat un nou palmarès, l'Empresa de l'Any, que ha anat a parar al Càmping Vilanova Park. Vilanova Park ha rebut, a l'igual que l'any passat, el guardó Best Càmping 2015 per part dels dos automòbils clubs més importants d'Europa; l'ADAC, d'Alemanya que compta amb 18.000.000 de socis; i l'holandès ANWB amb 4.000.000 de socis. Al llarg de 2014 el càmping ha rebut 20.156 famílies, equivalent a 64.492 persones que van fer 530.380 pernoctacions.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Empresa, que s'ha celebrat a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, ha aplegat més de tres-cents assistents i ha rebut el patrocini de Mútua Penedès, Sage i Remm Guitart i la col·laboració, com a sponsors, de les firmes Anxanet, Aqua Sport Clubs, Banc Sabadell, BBVA, Cafès Novell, Coral Transports & Stocks, La Caixa, Marclean, Redman, Restaurant Marejol, Vallformosa i Vilanova Park.

Palmarès dels Premis ADEPG 2015

Premi ADEPG 2015 en l’àmbit del Compromís Social
Entrem-hi · Vilafranca del Penedès

Premi ADEPG 2015 en l’àmbit de la Comunicació
Autocars Mon Bus · Sant Pere de Ribes

Premi ADEPG 2015 al Mitjà de Comunicació
Via Empresa

Premi ADEPG 2015 en l’àmbit de l’Ètica i l’Empresa
Afables Social & Human Services · Vilafranca del Penedès

Premi ADEPG 2015 en l’àmbit de la Innovació
Premi especial “Mútua Penedès”
Mamba Audio · Cunit

Premi ADEPG 2015 a en l’àmbit de la Internacionalització
Premi especial “Sage”
Futureco Bioscience · Olèrdola

Gran Premi ADEPG · Empresa de l’Any 2015 al Gran Penedès
Càmping Vilanova Park · Vilanova i la Geltrú

Premi especial “Anxanet” en l’àmbit de les tecnologies de la Comunicació
Hitecsa · Vilanova i la Geltrú

Premi Jove Emprenedor 2015, a proposta i per veredicte del col·lectiu Joves d’Empresa
Xavier Socías · Cheap Films

Premi Dona Estela Emprenedora 2015, a proposta i per veredicte del col·lectiu Dones d’Empresa
Amb el patrocini exclusiu de l’Hotel Estela Barcelona
Roser Oter · Ceràmica Roser Oter · Santa Oliva

En el mateix acte han rebut reconeixement especial Serra Experiència, de Vilanova i la Geltrú, pel seu cinquantè aniversari, i Josep Anton Vallès · DAV Advocats, pel seu 25è aniversari.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Empresa ha aplegat més de tres-cents assistents i ha rebut el patrocini de Mútua Penedès, Sage i Remm Guitart i la col·laboració, com a sponsors, de les firmes Anxanet, Aqua Sport Clubs, Banc Sabadell, BBVA, Cafès Novell, Coral Transports & Stocks, La Caixa, Marclean, Redman, Restaurant Marejol, Vallformosa i Vilanova Park.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local