Rebaixes amb garanties

Comença la temporada de rebaixes d'estiu als comerços

Els comerços han d’informar del preu normal del rebaixat i que els productes rebaixats han de tenir les mateixes garanties que abans de les rebaixes

Demà, 1 de juliol, els comerços catalans inicien la temporada de rebaixes d’estiu, que finalitzarà el 31 d’agost, d’acord amb la normativa catalana de comerç. La Generalitat preveu que aquest període serà un element dinamitzador del consum i permetrà posar en valor algunes de les característiques del model català de comerç, com són la proximitat, el servei personalitzat o la qualitat dels productes.

La direcció general de Comerç constata el suport, amb caràcter general, del sector a la normativa comercial impulsada pel Govern català malgrat la impugnació d’aquesta norma per part del Govern espanyol.

Perquè els ciutadans gaudeixin de les rebaixes, el departament d’Empresa i Ocupació recorda que els comerços han d’informar del preu normal o habitual del bé o servei i del preu rebaixat, que els béns o serveis rebaixats han de tenir les mateixes garanties que abans de les rebaixes i que no es poden vendre com a rebaixats els productes deteriorats, defectuosos, desaparellats, ni productes que presentin qualsevol mancança amb relació al mateix producte original posat a la venda, o productes que es considerin manifestament obsolets. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!