Tres tombs a l'estiu

La pluja no va impedir la celebració de la Festa del Cavall a Vilanova

Enguany la desfilada estava centrada en el transport de cereals

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-08-2015 8:16 Lectures 1252
La pluja no va impedir la celebració de la Festa del Cavall a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La pluja no va impedir la celebració de la Festa del Cavall a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

La insistent pluja de dissabte a la tarda no va impedir la celebració de la Festa del Cavall al passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú. Prop d'una trentena de carruatges no es van voler perdre la ciutat que, tot i quedar deslluïda per la mala climatologia, va ser capaç de congregar a un bon  nombre de curiosos que no es van voler perdre la festa. Enguany la desfilada estava centrada en el transport de cereals.

A l'igual que l'any passat, a l'alçada de la plaça del Port hi havia una tarima des d'on es va fer el lliurament de premis i recordatoris per a tots els participants. Juan Luís Ruiz, primer tinents d'alcalde de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Joan Martorell, regidor d'Educació i Ocupació; i membres de l'Associació dels Tres Tombs de Vilanova i la Geltrú, van ser els encarregats de presidir aquest acte. Xavier Mestres també va repetir com a presentador de l'acte, explicant als assistents les característiques més notables de cada carruatge. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No