Comerç local

Entitats i Ajuntament creen la Taula de comerç de Sant Pere de Ribes

Serà un espai de col·laboració per al diàleg i el consens per un comerç de qualitat

Redacció Sant Pere de Ribes 02-11-2015 0:57 Lectures 1903
Entitats i Ajuntament creen la Taula de comerç de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

Entitats i Ajuntament creen la Taula de comerç de Sant Pere de Ribes. Ajt Sant Pere de Ribes

S’ha constituït a Sant Pere de Ribes la Taula de comerç local, un punt de trobada dels diferents agents públics i privats vinculats al comerç de Sant Pere de Ribes. Fem Ribes, UCER, DO Ribes i l’Ajuntament han donat el tret de sortida per a la creació d’aquesta plataforma de debat, consens i diàleg per fer del comerç local un comerç unit, reforçar la seva presència al territori i crear una identitat conjunta. Està previst que s’hi sumi també la nova entitat OCI Ribes representativa del sector de la restauració així com el Mercat Municipal la Sínia.

El departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i entitats locals han fixat diverses pautes de treball amb la finalitat d’anar cap a un comerç proper i de qualitat. Alguns dels objectius són la coordinació del calendari d’activitats que s’organitzen al municipi, que hi hagi un espai per debatre temes, que s’obtingui un consens sobre les accions o sumar sinergies, a l’hora que sigui una oportunitat per convidar experts o institucions com la Diputació de Barcelona, l’ADEPG o la Cambra de Comerç, entre d’altres.

Entre els temes tractats ja en aquesta primera trobada inaugural, que va tenir lloc el passat 9 d’octubre, es va parlar de la Campanya de Nadal com a acció més propera i potent amb la que l’Ajuntament ofereix assumir el disseny d’una imatge conjunta per a tot el municipi per aconseguir un major impacte al territori, i donar a conèixer tot el que es fa per Nadal i Reis, com ara ludoteques, actuacions o sorteigs, entre altres. D’altra banda, aquest any s’ha aconseguit una millora de la il·luminació nadalenca per la Campanya 2015/2016, tant per la renovació dels models antics (hi haurà una llum més visible i més moderna) com pel reforç de diferents punts tant de Ribes com les Roquetes.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La campanya electoral del 10-N durarà només una setmana i els partits cobraran un 30% menys en subvencions

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 10 de novembre del 2019?

Esquerra Republica
Partit dels Socialistes
En Comú Podem
Junts per Catalunya
Ciutadans
Partit Popular
Vox
Altres
No votaré