Dóna Suport

El Vendrell dóna suport a dones aturades per fomentar la igualtat d’oportunitats en el mercat de treball

El programa “Dóna Suport” és un projecte innovador d’orientació professional

Redacció El Vendrell 16-11-2015 12:33 Lectures 1162
El Vendrell dóna suport a dones aturades per fomentar la igualtat d’oportunitats en el mercat de treball. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell dóna suport a dones aturades per fomentar la igualtat d’oportunitats en el mercat de treball. Ajuntament del Vendrell

El programa “Dóna Suport” és un programa d’orientació per al foment de la igualtat d’oportunitats home/dona en el mercat de treball adreçat a dones aturades del Vendrell amb suport on line i presencial.

És un projecte innovador d’orientació professional adreçat a dones aturades que té com a objectiu inserir laboralment a les demandants d’ocupació per mitjà d’una atenció personalitzada. El projecte s’inicia amb una diagnosi detallada i individualitzada de les necessitats d’ocupació de cada dona i, a partir d’aquí, es desplega l’itinerari d’actuacions necessàries per afrontar un procés de cerca activa.

El marc d’actuació gira al voltant de dos blocs d’accions concretes: un bloc d’atenció personalitzada i un bloc d’actuacions complementàries desenvolupades mitjançant metodologies de grup o individuals, d’acord amb el perfil professional de les usuàries.

Aquestes actuacions individuals i de grup es realitzaran mitjançant sessions presencials i/o on line amb l’assessorament i suport de personal tècnic. També s’oferirà una formació en noves tecnologies d'acord amb el nivell de cada participant. L’objectiu és dissenyar un itinerari per a cada dona en funció del seu nivell professional i els seus interessos.

La modalitat d’orientació a distància inclou una aula virtual de suport mitjançant la qual es fomentarà la interacció del/la tècnic/a amb les persones ateses per mètodes telemàtics: tutories, documentació complementària, experiències pràctiques, fòrums i xerrades a la xarxa. Aquesta modalitat s’oferirà a les dones amb coneixements d’informàtica i un perfil professional determinat

El projecte “Dóna Suport” està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social i el Fons Socials Europeu.

Les persones interessades poden dirigir-se a l'EINA, Servei d'Ocupació de l'Ajuntament del Vendrell (Edifici Camí Reial 13-17 – El Vendrell, tel. 900 338 833).


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No