Moneda social

L'associació ECOL3VNG convoca un concurs per dissenyar el bitllet de la moneda social Turuta

'Com t’imagines la turuta de l’any 2015?' és un concurs que estarà obert fins el proper 3 de desembre

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L'associació ECOL3VNG ha convocat un concurs per dissenyar el bitllet de la moneda social Turuta. La convocatòria s'ha obert aquest cap de setmana durant la Fira de Novembre i fins el dia 3 de desembre es podran entregar les obres a l’OCL (CRIA c/Bonaire 1, dimarts i dijous de 18 a 20h).

'Com t’imagines la turuta de l’any 2015?' vol recollir dibuixos que representin la manera de l'autor d'imaginar-se un bitllet d'una turuta. L’exposició dels treballs presentats es farà el dia 10 de desembre, dia Internacional dels Drets Humans, de les 18h. a les 20h, i llavors s'iniciarà una votació popular per escollir el millor disseny: per realitzar la votació caldrà presentar el DNI.

El guanyador o guanyadora de la convocatòria guanyarà 300 turutes del Fons Cooperatiu de l’associació ECOL3VNG. De l’obra guanyadora es faran 1000 còpies numerades a color, que s’intercanviaran per 1 euro a l’OCL o ens establiments que ho desitgin o tal com acordi l’associació.
En una part del bitllet hi figurarà el nom de l’autor/a.

 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local