Moneda social

L'associació ECOL3VNG convoca un concurs per dissenyar el bitllet de la moneda social Turuta

'Com t’imagines la turuta de l’any 2015?' és un concurs que estarà obert fins el proper 3 de desembre

L'associació ECOL3VNG ha convocat un concurs per dissenyar el bitllet de la moneda social Turuta. La convocatòria s'ha obert aquest cap de setmana durant la Fira de Novembre i fins el dia 3 de desembre es podran entregar les obres a l’OCL (CRIA c/Bonaire 1, dimarts i dijous de 18 a 20h).

'Com t’imagines la turuta de l’any 2015?' vol recollir dibuixos que representin la manera de l'autor d'imaginar-se un bitllet d'una turuta. L’exposició dels treballs presentats es farà el dia 10 de desembre, dia Internacional dels Drets Humans, de les 18h. a les 20h, i llavors s'iniciarà una votació popular per escollir el millor disseny: per realitzar la votació caldrà presentar el DNI.

El guanyador o guanyadora de la convocatòria guanyarà 300 turutes del Fons Cooperatiu de l’associació ECOL3VNG. De l’obra guanyadora es faran 1000 còpies numerades a color, que s’intercanviaran per 1 euro a l’OCL o ens establiments que ho desitgin o tal com acordi l’associació.
En una part del bitllet hi figurarà el nom de l’autor/a.

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!