La Grossa de Nadal

El segon quart premi, el 71119, es reparteix a Terrassa, Abrera i Sort amb una sèrie a cada municipi

També toquen dècims del número a Barcelona, Castelldefels, l'Hospitalet, Cornellà, Manresa, Sant Joan Despí, Tona, Figueres, La Seu i Cambrils

ACN Madrid 22-12-2015 13:10 Lectures 972

El segon quart premi de la rifa de Nadal, el 71119, ha quedat força repartit arreu de Catalunya. S'ha venut una sèrie a Abrera, una altra a Sort, a la Bruixa d'Or, i una altra sèrie a Terrassa, on també hi ha tocat tres dècims més. El premi, dotat amb 200.000 euros la sèrie, també ha tocat amb set dècims a Castelldefels, cinc dècims a Barcelona –que s'han repartit des de cinc administracions diferents-, tres dècims a l'Hospitalet, i un dècim a Cornellà de Llobregat, Manresa, Sant Joan Despí, Tona, Figueres, La Seu d'Urgell i Cambrils.
A la resta de l'Estat, aquest quart premi també s'ha venut a Madrid, Saragossa, Elx, Manises (País Valencià), Alacant i Elorrio (Biscaia), entre d'altre municipis.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres