Cuines i Tapes del Remeiart

La Nit de Vermuts i les Cuines i Tapes obren aquest cap de setmana el Remeiart

L’any passat es van vendre més de 15.000 tapes i més de 500 menús en els 17 dies de celebració de les Cuines i Tapes

Redacció Santa Margarida i els Monjos 31-05-2016 18:45 Lectures 2758
La Nit de Vermuts i les Cuines i Tapes obren aquest cap de setmana el Remeiart. EIX

La Nit de Vermuts i les Cuines i Tapes obren aquest cap de setmana el Remeiart. EIX

Aquest divendres 3 de juny començarà a Santa Margarida i els Monjos una nova edició de les Cuines i Tapes del Remeiart. Es tracta de la vessant gastronòmica del Remeiart que oferirà tapes a 2,5 euros i menús que oscil·len entre els 15 i els 25 euros. Tant les tapes, com els menús tenen la particularitat d’estar elaborats amb herbes remeieres, fil conductor del Remeiart. Totes les tapes es serveixen acompanyades d’una copa de vi o cava dels cellers del municipi.

L’any passat es van vendre més de 15.000 tapes i més de 500 menús en els 17 dies de celebració de les Cuines i Tapes, una xifra que va permetre generar un important moviment en el teixit comercial i lúdic de la població.

La presentació de les Cuines i Tapes del Remeiart tindrà lloc aquest divendres en un acte públic que es durà a terme a la societat La Margaridoia, a dos quarts de vuit del vespre.

Enguany i com a novetat les cuines i tapes inclouran també el pa i la coca del Remeiart, que es podran trobar a les fleques i pastisseries col·laboradores.

Amb l’acte d’aquest divendres es donarà el tret de sortida del Remeiart que inclou diverses activitats prèvies durant dues setmanes i que culminarà el proper dia 19 de juny amb la Fira Remeiart, al Castell de Penyafort. Una fira que en poc temps s’ha convertit en un referent de les fires sobre herbes remeieres que es fan a Catalunya.

Nit de Vermuts

L’acte més destacat d’aquest cap de setmana serà la tercera edició de la Nit de Vermuts i Licors d’Herbes, aquest dissabte 4 de juny. Una proposta nocturna per tastar vermuts, licors i combinats a l’aire lliure en el marc del jardí del Molí del Foix.

La vetllada comptarà amb la participació d’elaboradors de vermuts i licors d’herbes que donaran a tastar i vendran els seus productes al públic.

Les activitats de la Nit de vermuts i licors d’herbes començaran amb tallers de cocteleria per a adults i infants a partir de les 7 de la tarda. A dos quarts de nou del vespre començarà una sessió de maridatge de vermuts i licors d’herbes amb formatges artesans, a càrrec de Xerigots. El preu del maridatge és de 15 euros i cal inscripció prèvia a remeiart@smmonjos.cat.

A les 10 és previst que comenci la sessió de relats eròtics amb herbes que protagonitzaran Milkah Gutierrez i Dulce Laia i finalment a les 11 de la nit començarà l’actuació del grup Set de Rumba. El recinte estarà obert fins la 1 de la matinada.

Els tiquets de la nit de vermuts es poden adquirir al preu de 5 euros (got + 4 degustacions) o a un euro el tiquet de repetició.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No