Motor

IV Trobada de cotxes clàssics Vila del Vendrell

Redacció El Vendrell 13-06-2016 18:27 Lectures 3616
IV Trobada de cotxes clàssics Vila del Vendrell. Eix

IV Trobada de cotxes clàssics Vila del Vendrell. Eix

Diumenge 5 de juny, es va celebrar la IV Trobada de cotxes clàssics Vila del Vendrell, a la Rambla del Vendrell.

Bona participació, amb un nombre total de 35 cotxes històrics inscrits, tots ells en un boníssim estat de conservació i sent alguns d'ells verdaderes peces de col·leccionista amb un valor incalculable. L'esdeveniment va començar a les 8:00 h, on es formalitzava l'inscripció de tots els participants i es va donar tota l'informació de la trobada. A les 9:00h es va iniciar la ruta, en la qual vam fer una volta d'uns 71km aproximadament. En aquesta ruta es va anar per pobles com Bonastre, Montferri, Rodonyà, Sant Jaume dels Domenys... Fent una parada al restaurant Castell de Rocamora, on es va gaudir d'un magnific esmorzar en els seus jardins. Tornada a la Rambla a les 13:00, on es van exposar tots els cotxes.

A les 13:30h es va fer el lliurament de premis, a càrrec del Regidor d'Esports de l'Ajuntament del Vendrell, Ferran Trilles. Els premiats es van escollir per una votació feta pels mateixos participants. Els premis van ser per Ramon Magrinyà amb un Jaguar 150S de 1958, pel cotxe més antic i cotxe millor conservat, Mathieu Lagarde amb un Citroen DS (Tiburón) pel cotxe vingut de més lluny, Alberto de la Granja Hernández pel cotxe més esportiu, amb un Ferrari Dino 208 GT4, i pel soci del Motor Club Vendrell José Marín, com a millor cotxe de soci, amb un Renault 5 Turbo.

Amb l'entrega de premis es va donar per finalitzada la trobada, amb un balanç molt positiu per part de tots els assistents. Des del Motor Club Vendrell volem agrair a tothom que s'ha apropat a la Rambla a donar un cop d'ull, als participants per compartir la seva passió amb nosaltres i a l'Ajuntament del Vendrell per tota l'ajuda. 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No