Sant Joan 2016

Una empresa pirotècnica de Calafell impulsa la campanya solidària "Cap nen sense petard"

Una seixantena d'infants d’entre 7 i 14 anys, seleccionats a través dels serveis socials municipals, rebran un lot pirotècnic adaptat a la seva edat

Redacció Calafell 19-06-2016 21:17 Lectures 4129
Imatge d'arxiu d'un grup de xiquets encenent un petard al barri del Serrallo de Tarragona. ACN

Imatge d'arxiu d'un grup de xiquets encenent un petard al barri del Serrallo de Tarragona. ACN

Tres emprenedors calafellencs del sector la pirotècnia han impulsat una iniciativa solidària que sota el lema “Cap nen sense petard” repartirà lots pirotècnics als infants amb menys recursos. La seva intenció és que cap família del municipi es quedi sense poder celebrar la revetlla de Sant Joan si la seva situació els fa difícil comprar aquest producte tan típic d’aquesta nit.

José Antonio Jiménez, un dels emprenedors de Focs Artificials La Caseta que promouen aquesta idea, ha explicat que “som de Calafell i coneixem els problemes socials que hi ha. També sabem que ja hi ha campanyes com aquella de ‘Cap nen sense joguina’ per Nadal, però hem pensat que tothom té dret a gaudir de la resta de festes tradicionals, tal com les celebrem al nostre país”.

L’Ajuntament de Calafell ha col·laborat en la iniciativa seleccionant, a través dels serveis socials, els infants i joves que rebran un lot de coets i petards obsequiats per l’empresa. Són seixanta nens, d’entre 7 i 14 anys, als quals es lliurarà dimarts vinent un lot pirotècnic adaptat a la seva edat, d’acord amb la normativa vigent.

Focs Artificials La Caseta va arrencar l’any passat i té la seva base al Parc Empresarial de Calafell. Dos dels fundadors estaven vinculats a la part més festiva i popular de la pirotècnica, ja que són membres del grup de diables Guaite’ls de Calafell.


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No