Associació de Comerciants

Marta Vivas s’incorpora a la presidència compartida de Centre Vila amb Fèlix Hill

Així ho va aprovar l’assemblea de l’associació de comerciants i professionals en la reunió ordinària de dimarts al vespre on es va aprovar el pla estratègic

Marta Vivas s’incorpora a la presidència compartida de Centre Vila amb Fèlix Hill . EIX

Marta Vivas s’incorpora a la presidència compartida de Centre Vila amb Fèlix Hill . EIX

Marta Vivas, propietària de la botiga Marta Vivas, s’incorpora a la presidència de l’associació de Comerciants i Professionals Centre Vila, juntament amb Fèlix Hill. Així es va aprovar en la reunió ordinària que va tenir lloc dimarts passat i que també va donar llum verd al pla estratègic de l’entitat per al pròxim any.

Amb aquesta fórmula al capdavant de la junta, l’associació de comerciants vol guanyar agilitat i transversalitat a l’hora d’encarrilar els nous projectes de l’entitat. Segons Fèlix Hill, l’objectiu és intentar remuntar la situació que ha provocat la crisi i obrir nous camins per als associats. Tant Hill com Vivas confien que el projecte de fidelització de Vilafranca Comerç i els nous models de venda i de compra poden ser un revulsiu per a l’entitat.

Precisament, el pla estratègic de l’associació s’encamina a reforçar el paper del comerç de proximitat com un dels sectors puntals en una ciutat que vol promoure i potenciar el seu paper de capital, i que es vol obrir camí en l’àmbit del turisme.

A més de Fèlix Hill i Marta Vivas que seran copresidents, la nova junta també està integrada per Maria Antonia Turza, Montse Montfort, Josep Maria Guardiet, Joan Solà, Gena Soler, i Montse Alemany.
 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!