ADEPG

Martí Sistané Planella, nou president de l’ADEPG

Ahir al vespre va ser proclamat el nou president de la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf pel quadrienni 2016-2020

Redacció Sant Pere de Ribes 26-07-2016 10:08 Lectures 2509
Martí Sistané Planella, nou president de l’ADEPG. ADEPG

Martí Sistané Planella, nou president de l’ADEPG. ADEPG

Ahir al vespre va ser proclamat el nou president de la primera organització empresarial del Penedès i el Garraf pel quadrienni 2016-2020.

En la sessió ordinària de l’Assemblea General de Socis de l’Associació d’Empresaris de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf, ahir dilluns, va sortir escollit Martí Sistané per tal de liderar l’entitat en els propers quatre anys.

Martí Sistané té 56 anys i va néixer a Barcelona. Avui dia resideix a Sant Pere de Ribes. És consultor d'empreses especialitzat en les àrees de Màrqueting estratègic i Financial management. Ha cursat les carreres de Ciències Empresarials i Administració i Direcció d'Empreses. Ha desenvolupat diversos càrrecs directius en empreses del sector editorial, financer i bancari. Des de l'any 2009 és fundador i director de la consultora d'empreses Proment Consulting.

En aquests darrers dos anys Martí Sistané ha participat activament en la Comissió d'Estratègies, en la Comissió Financera de l'ADEPG i ha format part de la Junta Directiva de l’entitat. També forma part de la iniciativa ADEPG Advising, de suport als iniciadors d'activitat i orientació a la nova empresa. A més, ha format part de la xarxa consular de l'Associació, representant l'entitat al municipi de Sant Pere de Ribes. A banda, ha estat professor de l'Escola de Direcció d'Empresa i ha impartit nombroses accions formatives a càrrec de l'ADEPG. Per tota la seva trajectòria dins l’entitat, el mandat de Sistané suposa una línia de continuïtat.

Martí Sistané és el sisè president de la història de l'entitat. Els predecessors són Joan Mercadé (president fundador), Josep Piqué Tetas (1991-1997), Joan Anton Matas Arnalot (1998-2006), Xavier Cardona Torrandell (2006-2014) i el mateix Jordi Solé Tuyà (2014-2016). 


Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No