NODE Garraf

El Fòrum Energètic del Garraf demana als ajuntaments que incorporin mesures d’estalvi i eficiència

NODE Garraf farà arribar als sis consistoris un compendi de mesures proposades des del Fòrum d’Empreses de Serveis Energètics que es podrien incloure en les properes ordenances municipals

El Fòrum Energètic del Garraf demana als ajuntaments que incorporin mesures d’estalvi i eficiència. Node Garraf

El Fòrum Energètic del Garraf demana als ajuntaments que incorporin mesures d’estalvi i eficiència. Node Garraf

El Fòrum Energètic ha preparat un document en el què s’argumenten diferents propostes per a l’estímul de les bones pràctiques en matèria d’optimització energètica. El text es posarà a l’abast dels regidors per tal que ho tinguin en compte a l‘hora de redactar les ordenances fiscals de l’any vinent.

En el compendi d’incentius a l’eficiència energètica s’inclouen aspectes relacionats amb la mobilitat sostenible, la instal·lació d’energies renovables, les auditories energètiques, la rehabilitació energètica dels edificis, els sistemes d’aprofitament d’energia solar, la promoció de sistemes per a la recàrrega dels vehicles elèctrics i propostes en relació amb el comerç i el turisme. En tots els casos, es suggereixen mesures concretes, com ara la bonificació de la taxa de guals en el cas de vehicles elèctrics o per a aquells aparcaments comunitaris que disposin de punts de recàrrega per a motors elèctrics.

Les empreses i professionals que formen part del Fòrum Energètic, promogut per NODE Garraf, demanen als ajuntaments que incentivin l’adopció de pràctiques i recursos que garanteixin l’estalvi energètic i l’eficiència dels consums. L’aplicació d’aquests estímuls es pot expressar per la via de les ordenances municipals, amb l’aplicació de reduccions o bonificacions en determinades taxes i en la part dels impostos que depèn dels consistoris.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!